22 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kanal D iyi gidiyor..

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.03 , 2) STV: 7.3 , 3) STAR: 6.34 , 4) ATV: 4.3 , 5) FOX: 3.49

21:30 - 21:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 8.03 , 2) STV: 7.3 ,
3) STAR: 6.34 , 4) ATV: 4.3 ,
5) FOX: 3.49

Demedi demeyin....

Alev Alev'de "aşk bir hayal" dizisinin devamı gibi...Alev'e habire sakınleştirici verilip bağımlı yapıcaklar...
Aşk bir Hayal dizisinde de Nehir Erdoğan'a habire morfin veriyorlardi..Erler film heralde o diziden kalan senaryolari Alev Alev'e aktarmiş :bağır:

alev alevde doktor kadın muhteşem öyle bir doktorum olsun isterdim :))

hem tedavi etti hem evine aldı adamı hemde yattı sabaha kadar vatandaşla kızı anne nerdesin diyor

anne : ilhan abine ilaçlarını verdim diyor :))

öyle bir reçete biza veren yok her gün değil 3 öğün aç ve tok karına 10 defa öyle ilaç alırım gıkım çıkmaz :))

alev alevde doktor kadın muhteşem öyle bir doktorum olsun isterdim :))

hem tedavi etti hem evine aldı adamı hemde yattı sabaha kadar vatandaşla kızı anne nerdesin diyor

anne : ilhan abine ilaçlarını verdim diyor :))

öyle bir reçete biza veren yok her gün değil 3 öğün aç ve tok karına 10 defa öyle ilaç alırım gıkım çıkmaz :))
Yattılar mı? :F:F:F Murat resmen o dizide sex objesi :F:F

murat bayagı hızlı çıktı. biz çınara yeter derken o 3 yılda 3 kız devirdi murat daha 10 bölümde 3lüyü tamamladı. bun senaristler başbakanın sözünü yanlış anlamış olmasınlar :)))))

murat bayagı hızlı çıktı. biz çınara yeter derken o 3 yılda 3 kız devirdi murat daha 10 bölümde 3lüyü tamamladı. bun senaristler başbakanın sözünü yanlış anlamış olmasınlar :)))))

murata hızlı diyorsun doktor kadın kadar hızlı olamz doktor adamı zorla şeetti :))

alev alev artmış mı demekki desterenni ümranının rolü azaltılıp berk oktaya ağırlık verilmiş :d