14 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

öbgzk sadece maç olduğunda geçiyo nedeni biü nin özetsiz ve geç başlaması ama aynı anda başladıklarında yani maç olmadığında biü eziyo :D

Bu haftaki biu'ye atilan tokat gozunu kr otmes anlasilan, bisey gormemis duruyosun.. Senin sali gununki sayfaya bakarak gozlerinin fal tasi gibi acilicagini garantiliyorum. :d

milyoner ab de coşacak yarın 1. olabilir .:d
neyin derdine düştünüz de salı günüe gittiniz fetih dizisini zirveye koymak doğmamış bebeğe don biçmek miydi ona benzedi başrol tercihi zaten o diziyi bitirdi fetih için zğirve hayalleri kurmayın :d

Çocuğu Merdivenlerden yuvarladı zalim adam :(
VE İNSAN ALDANDI BİTTİ SÜPER BİR BÖLÜMDÜ GERÇEKTENDE :)

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
7.99 , 2) KANALD: 4.31 , 3)
STAR: 2.27 , 4) FOX: 2.14 ,
5) KANAL7: 1.63

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 6.25 , 2) ATV:
3.06 , 3) STAR: 2.68

Beyaz ucmus :)

- - - Ekleme - - -

Kremdeki kis cok sempatik :) mustafaninki cidden berbat :) ama sadece surati oyle digerleri gayet iyi :)))

cok guzeldi sarkilr hersey degismis heyecan gelmis.diziye lakin
rızanın %51 hisseyi onlara vermesi zoruma.gitti be hoca

ben hiç sevmedm vallla güzellik göremedim neresi güzeldi :D
şarkılar başta kötü gerek yok ki böyle şarkılara mazlum bile daha iyiydi :) orjinal şarkıları hepsnden iyi zaten dizinin onları calsnlar yeni bir müzikte bulmslar azer sahnelernde calıyordu o güzeldi :)

rızayı iyice mazlum aşık yaptılar işte sevdgiğini kıramaz...çok gereksiz sahne vardı aga sıkan aksiyon sıfırdı....kurguda hatalar vardı bu bölüm ben hoşlanmadım şahsen hiç böyle devam etmez inşallh dizinin ana konusu ney nereye geldi dizi..

rıza dila figuran gibi çıkar oldu lar :) aşık değiller sanki kankalar ulan biraz belli edin bari bebek imkansızlastırdı ama ne biliyim seni halen seviyorum de bari demi boştu nerden bakarsak dila fanı olarak !