hayret bi şey
Emekli
He he atv protesto yapıyor. Bal gibi yine bölmüş be Ah para Ah
He he atv protesto yapıyor. Bal gibi yine bölmüş be Ah para Ah
Beyaz Haremi geçmiş Çok iyiydi dünkü program özellikle tercümana sataşması çok eğlenceliydi Behzat Ç.'ye de biraz baktım ama tam izleyemedim izleyen varsa bi şey sorcam bardaki adam Behzat'ın bardağıyla bi şey yaptı mı ?
Sıla'nın gelmemesine çok şaşırdım yeni albümü de çıktı acaba Beyaz teklif mi yapmadıAb grubunda Milyoneri hiç düşünmemiştim aslında zirveyi kapmış helal.Dila Hanım bu hafta ne yaptıysa odur aslında.Gelecek hafta Huzur Sokağı da yayınlanacağından eğer onun izleyicisinden de çalabilmişse bu hafta düşebilir belki ama umarım daha da yükselir izlemesem de izleyenlerin yorumuna bakılarak yükselmesini istediğim bir dizi.Emir'in Yolu yine 3 küsürlü barajlara takılmış her iki grupta da.Bu haftaki bölüm gayet heyecanlıydı ama izlenme oranı bu reytingleri aşamıyor işte dediğim gibi.Arka Sokaklar tebrikler yeniden.
- - - Ekleme - - -
Beyaz Show'un bu hafta yükseleceğini tahmin ediyordum zaten Mustafa Ceceliyle birlikte.Bakın bir de Sılayı getirsin nasıl uçuyor reytingler
Adam4 bana Behzat Ç dizisinin konusunu bir zahmet kısa da olsa aktarabilir misin dün ilk kez izleyeyim dedim 10-15 dakika Hazal Kayalı bölüme baktım.O kız Hazal Kayayı aşağı falan itti,asansör sahnesi falan ama parçaları birleştiremedim ilk izlemenin etkisiyle.Tam olarak konusu ne biraz bahsedersen sevinirim