14 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Milyonerle esra erol a bak :d

- - - Ekleme - - -

Milyonerle esra erol dilayı geçmiş dila çok kötü gitmiş

arka sokaklar totalde 8.85 reyting alarak rahat bir şekilde zirvede yer almış , ab grubunda 5.23 reytingle 6. sırada yer almış

milyoner totalde 6.09 reyting alarak mütiş gitmiş ve 3. sırada yer almış , abde 6.38 reyting alarak zirveyi kapmış

dila hanım totalde 6.05 reytingle 4. sırada yer almış abde 5.96 reyting alarak zirveyi kıl payı kaçırmış

esra erol 2. parçaya bölünmüş , biri totalde 2. sıraya kadar yükselmiş bölünmese totalde ilk 5te yer alamayacakmış

Cumartesiye kadar işte

- - - Ekleme - - -

Büyük risk nerde göremedim :d

Beyaz Haremi geçmiş :D Çok iyiydi dünkü program özellikle tercümana sataşması çok eğlenceliydi :D Behzat Ç.'ye de biraz baktım ama tam izleyemedim izleyen varsa bi şey sorcam bardaki adam Behzat'ın bardağıyla bi şey yaptı mı ? :D

Totalde Arka Sokaklar, A/B'de ise Kim Milyoner Olmak İster zirvede.

Arka Sokaklar totalde zirvede yer alırken, A/B'de 6. oldu. Dizi sıralama olarak düşüş yaşadı.

Esra Erol son 30 dakikalık kısmı ile totalde 2., A/B'de ise 3. olmayı başardı. Pazartesi gününden itibaren artık program bölünmeden yayınlanacak.

Dila Hanım totalde 4., A/B'de de 2. olarak başarısını sürdürdü.

Huzur Sokağı'nın yerine TV'de ilk kez ekranlara gelen Anadolu Kartalları filmi fena gitmedi ve totalde 6., A/B'de ise 4. oldu.

Emir'in Yolu geçen hafta aldığı oranlara yakın oranlar aldı.

Cuma gününe alınan Harem ise Pazar günü aldığı oranları alamadı ve totalde 19. sıraya kadar geriledi. A/B'de ise biraz daha iyi giderek 10. oldu.

Ünlü konuklar ağırlayan Beyaz Show dün akşam atağa kalktı ve A/B'de 7. sıraya kadar yükseldi.

İki Dünya Arasında totalde 34. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Geç saate alınan Bitmeyen Hikaye yükselişe geçse de gerilerde kaldı.

Daha önceden yapmış olduğum Beyaz ve Harem hakkındaki yorumlarım:

Beyaz:

https://fav10.net/f556/14-aralik-2012-cuma-beyaz-show-konuklari-173320/

Harem:

https://fav10.net/f498/9-aralik-2012-pazar-reyting-sonuclari-173049/sayfa10#post993001

He he atv protesto yapıyor. Bal gibi yine bölmüş be :F Ah para Ah

[h=2]Reyting cambazlığı yapanlara tepki gösteren Esra Erol ve Müge Anlı kendi programlarını parçalara böldü, ortalık duman oldu.[/h] [h=4]14.12.12 21:23[/h] Görkem Yağar / Medyafaresi.com

ATV'nin sevilen <nobr>ekran</nobr> yüzleri Esra Erol ve Müge Anlı'nın reytinglerdeki başarısı malum..
İki isim de programlarını bölmeden saatlerce yayın yapıyor.
Ancak dün Esra Erol ve Müge Anlı, <nobr>kanal</nobr> yönetimin de isteğiyle ilginç bir protestoya imza attı.
Her programın 3'e 5'e, hatta 8'e 9'a bölünmesine tepki gösteren Esra Erol ve Müge Anlı, "Öyle bölünmez böyle bölünür" diyerek kendi programlarını parça parça böldüler..
Ve dün reyting listesi altüst oldu.
Esra Erol ve Müge Anlı'nın da şikayet ettiği program bölünmelerine sonunda RTÜK ve TİAK el koydu. Yarından itibaren <nobr>televizyon</nobr> programları, tv dizileri, ve ana haber bültenleri gibi yayınlar tek parça olarak ölçülecek.

Anadolu Kartalları beklediğimin çok altında gitmiş zirveyi zorlar diye düşünüyodum

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]37[/TD]
[TD="align: center"]BEHZAT C[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]14/12/2012
[/TD]
[TD="align: center"]23:01:40[/TD]
[TD="align: center"]00:54:24[/TD]
[TD="align: center"]2,27[/TD]
[TD="align: center"]8,53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oha :d rakipleri akasya durağı tekrar su gibi :d

Ab grubunda Milyoneri hiç düşünmemiştim aslında zirveyi kapmış helal.Dila Hanım bu hafta ne yaptıysa odur aslında.Gelecek hafta Huzur Sokağı da yayınlanacağından eğer onun izleyicisinden de çalabilmişse bu hafta düşebilir belki ama umarım daha da yükselir izlemesem de izleyenlerin yorumuna bakılarak yükselmesini istediğim bir dizi.Emir'in Yolu yine 3 küsürlü barajlara takılmış her iki grupta da.Bu haftaki bölüm gayet heyecanlıydı ama izlenme oranı bu reytingleri aşamıyor işte dediğim gibi.Arka Sokaklar tebrikler yeniden.

- - - Ekleme - - -

Beyaz Show'un bu hafta yükseleceğini tahmin ediyordum zaten Mustafa Ceceliyle birlikte.Bakın bir de Sılayı getirsin nasıl uçuyor reytingler :D

Kmoi şov yapmış iki gruptada harika gitmiş dila hanım hafif düşüş yaşamış arka sokaklar iki gruptada son derece iyi gitmiş behzat ç abde iyi totalde kötü gitmiş emir yine vasat

Beyaz Haremi geçmiş :D Çok iyiydi dünkü program özellikle tercümana sataşması çok eğlenceliydi :D Behzat Ç.'ye de biraz baktım ama tam izleyemedim izleyen varsa bi şey sorcam bardaki adam Behzat'ın bardağıyla bi şey yaptı mı ? :D

O adam zaten kocamın bi sevgilisi var dediği adam behzattı.Behzatın bardağını bantla silaha yapıştırdı abehzatın önünde.behzatta kafaısna sıktı admaın.tabi hepsi bunların behzata geçmişe dönsede müdahale edemeyeceğini analtıyordu.mükemmel bi bölümdü.

Adam4 bana Behzat Ç dizisinin konusunu bir zahmet kısa da olsa aktarabilir misin dün ilk kez izleyeyim dedim 10-15 dakika Hazal Kayalı bölüme baktım.O kız Hazal Kayayı aşağı falan itti,asansör sahnesi falan ama parçaları birleştiremedim ilk izlemenin etkisiyle.Tam olarak konusu ne biraz bahsedersen sevinirim :)

Ab grubunda Milyoneri hiç düşünmemiştim aslında zirveyi kapmış helal.Dila Hanım bu hafta ne yaptıysa odur aslında.Gelecek hafta Huzur Sokağı da yayınlanacağından eğer onun izleyicisinden de çalabilmişse bu hafta düşebilir belki ama umarım daha da yükselir izlemesem de izleyenlerin yorumuna bakılarak yükselmesini istediğim bir dizi.Emir'in Yolu yine 3 küsürlü barajlara takılmış her iki grupta da.Bu haftaki bölüm gayet heyecanlıydı ama izlenme oranı bu reytingleri aşamıyor işte dediğim gibi.Arka Sokaklar tebrikler yeniden.

- - - Ekleme - - -

Beyaz Show'un bu hafta yükseleceğini tahmin ediyordum zaten Mustafa Ceceliyle birlikte.Bakın bir de Sılayı getirsin nasıl uçuyor reytingler :D
Sıla'nın gelmemesine çok şaşırdım yeni albümü de çıktı acaba Beyaz teklif mi yapmadı :D

Adam4 bana Behzat Ç dizisinin konusunu bir zahmet kısa da olsa aktarabilir misin dün ilk kez izleyeyim dedim 10-15 dakika Hazal Kayalı bölüme baktım.O kız Hazal Kayayı aşağı falan itti,asansör sahnesi falan ama parçaları birleştiremedim ilk izlemenin etkisiyle.Tam olarak konusu ne biraz bahsedersen sevinirim :)

Şimdi hazal kaya yani kızını diğer eski sevgilisinden olan kızı terastan aşşağı attı.bu ilk bölümde olan olay.
O barda karımı öldürüp kızımı geri alıcam diyen adma ise sevgilisinden olan kızının üvey babası :d

Yani şöyle oluyo.behzat eskiden 23 yasındayken sevgilisyle yatıyo ve bi kızı oluyo.Ama o ankara gidiyo.bu olay diyarbakırda oluyo.yani kaçıyo denilebilir.sevgilisi yani minede korkuyo ve ilk buldugu biriyle yani o ordaki admala güngörle evleniyo.
Adam ama kısır gerçek kızı olmadıgını öğreniyo.mine intihar ediyo.gerçek bu.
Ama behzata göre güngör mineyi öldürüyo.kafasındada öyle kurguluyo ölyede gösterdi zaten.bardaki içtiği biranın parmak izlerini bantla alıyo mineyi öldürüp o parmak izlerine silaha yapıştırıyo.behzat tabi burada geçmiş dönmüş ve herşeyi izliyor.behzat güngörün kafaya sıkıyo.ama gerçektede güngörü ercüment öldürdü.
Yani bu bölümde genel anlamda behzat yolda giderken lastigi patlar ve düşünmeye başlar.geçmişe döner.
Behzat geçmişte yaptıgı hatalarda yüzleşirken geleceginede ufaktan göz kırptı.İnan bu bölümü tüm bölümleri izleyen biri bile anlamakta zorluk çekebilir.gecebileceğim özet bu sana.

Arka Sokaklar geçen haftaya göre oranlarını arttırıp totalde zirvede yer aldı. A/B`de ise yine 5 reytingi geçerek şaşırttı :) Totalde ilk 10`nun 3ü Arka Sokaklar :D

Dila Hanım geçen haftaya göre düştü. Hem de Huzur Sokağı yokken. Esra Erol bile geçmiş :D

Esra programı bölerek 2. sırada yer almış. Büyük Riske inat :D 30 dakikası ile 2. sıraya yerleşmiş. Başlıyor kısmı 2 saatten fazla sürmüş. Bi başlayamamış :D

Emir`in Yolu yol değil. Ama Adam Asmacadan daha fazla izlendiği kesin

Beyaz Show bu hafta çok iyi gitmiş. Özellikle A/B`de

Kim Milyoner Olmak İster yine çok başarılı. Haftasonu PT1`de şimdiki dizilerden daha iyi gider bu program

Anadolu Kartalları iyi gitmiş

Show Tv İç Yapımlar dükkanı kapasın. İçleri dışlarına çıktı ama daha bi yapım tutturamadılar :D

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]67[/TD]
[TD="align: center"]ADAM ASMACA[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]14/12/2012[/TD]
[TD="align: center"]23:20:06[/TD]
[TD="align: center"]01:37:18[/TD]
[TD="align: center"]1,11[/TD]
[TD="align: center"]5,07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

anlatamadım galiba
Reyting cambazlığı yapanlara tepki gösteren Esra Erol ve Müge Anlı kendi programlarını parçalara böldü, ortalık duman oldu.

14.12.12 21:23

Görkem Yağar / Medyafaresi.com

ATV'nin sevilen <nobr>ekran</nobr> yüzleri Esra Erol ve Müge Anlı'nın reytinglerdeki başarısı malum..
İki isim de programlarını bölmeden saatlerce yayın yapıyor.
Ancak dün Esra Erol ve Müge Anlı, <nobr>kanal</nobr> yönetimin de isteğiyle ilginç bir protestoya imza attı.
Her programın 3'e 5'e, hatta 8'e 9'a bölünmesine tepki gösteren Esra Erol ve Müge Anlı, "Öyle bölünmez böyle bölünür" diyerek kendi programlarını parça parça böldüler..
Ve dün reyting listesi altüst oldu.
Esra Erol ve Müge Anlı'nın da şikayet ettiği program bölünmelerine sonunda RTÜK ve TİAK el koydu. Yarından itibaren <nobr>televizyon</nobr> programları, tv dizileri, ve ana haber bültenleri gibi yayınlar tek parça olarak ölçülecek.