14 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

hele şükür anladı :d

Beyazsoy gelecek hafta açık kapı bırakmış kendine iki tane

Huzur Sokağı artarsa: Başbakan konuştu, Hakkında konuşuldu, Senaryo Düzeldi

Huzur Sokağı düşerse: Başbakan konuştu, Senaryo berbatlaştı :d

Sen de hep reytinge uyumlu konuşuyorsun.

Artarsa, senaryo düzeldi, bundan sonra yükselir

Düşerse, geçen hafta söylemiştim, hakkında konuşuluyor diye arttığını, yoksa yükselemez. Senaryosu dağıldı

Bravo, beyazsoy. Reyting uyumuna hayranım. Gelecek hafta artarsa da, "geçen hafta söylemiştim senaryo düzeldi diye" dersin :F

geçen hafta da "arka sokaklar için ne zaman dedin" dedin cevabını verdim üstüne cevap veremeyıp sustun yine konusuyon :)))))))))))))

yaw bununla ilgili haber yaptım. bir gazeteci alıntı yaptı. ama bu sitede yayınlanması uygun gorulmedi. :)))) ama faruk turgutun haberinin altında yorumum var istersen arat bul
buda yaptığım haber:
www.medyagundem.com/reytingte-tuhaf-isler/

www.medyagundem.com/salih-tuna-medyagundemin-analizini-yazdi/

salih tuna çok doğru konuşmuş yazıyı okudum helal olsun

geçen hafta da "arka sokaklar için ne zaman dedin" dedin cevabını verdim üstüne cevap veremeyıp sustun yine konusuyon :)))))))))))))

yaw bununla ilgili haber yaptım. bir gazeteci alıntı yaptı. ama bu sitede yayınlanması uygun gorulmedi. :)))) ama faruk turgutun haberinin altında yorumum var istersen arat bul
buda yaptığım haber:
Reytingte tuhaf işler! - MEDYAGÜNDEMMEDYAGÜNDEM

Salih Tuna Medyagündem'in analizini yazdı - MEDYAGÜNDEMMEDYAGÜNDEM
Başka sitede yaptığın yorumdan bana ne? Ben de facebookda yorum yapayım, sonra da böyle dedim diyeyim :d

İntikam Vadiyi geçemezse, ben facebookda yorum yaptım, geçemez diye derim artık :d

Hakkında konuşulunca düşüyor mu yükseliyor mu bi karar ver. Geçen hafta Huzur Sokağına iki kılıf uydurdun: Başbakan konuşmuş diye düştü, senaryo bozuldu diye düştü

Dila yükselince: Hamile kaldı diye yükseldi, hakkında konuşulduğu için yükseldi

Oh ne ala :d

Beyazsoy karar ver artık. Hakkında konuşulunca düşüyor mu yükseliyor mu :d Geçen Hafta Dila Hamile Kaldı diye yükseldi yazmışsın. Komedi yav

Beyazsoy geçen hafta öyle demiştin he he :d

- - - Ekleme - - -

Atv de Esra Erol ile başladı sinyali veriyor o zaman :d Ne alaka yahu

Atv herzaman bölüyordu, şimdi bölmemiş. Başbakana dürüst görünmek için herhalde :D

revan orda dıla ile kafa bulmuş o kadar gülme efekti bosamı yahuu sana laf anlatmak imkansız:)))))

bu arada takas tesekurler bende şimdi buldum .yazimi

www.favoriforumum.net/f498/reyting-sistemi-yapimcilarin-felegini-sasirtti-172958-new/

revan sende anladın artık vadinin ezeceğini yavaş yavaş temkinli yorumlar yapmaya başladı :d ilk başta ezer geçer sonra totalde 2-3 haftaya zirveyi alır sonra ab de zirveyi alır :d yavaş yavaş geçemez d,yecen işte de kimse bişey demez sonra fena dalga geçeriz af yok bak :D

- - - Ekleme - - -

revan sende anladın artık vadinin ezeceğini yavaş yavaş temkinli yorumlar yapmaya başladı :d ilk başta ezer geçer sonra totalde 2-3 haftaya zirveyi alır sonra ab de zirveyi alır :d yavaş yavaş geçemez d,yecen işte de kimse bişey demez sonra fena dalga geçeriz af yok bak :D

Arka Sokaklar Cuma gününde resmen yine kendine döndü. Kanal D de 6. Sezonunu geciren dizi Total de rahat bir sekilde zirvede yer alirken, Pazartesi günleri 3 Reytingi gecemeyen Dizi Cuma gününde 6 Reytinge yaklasmis.

Dila Hanim Huzur Sokagi nin yoklugunda beklenen sicramayi yapamadi. Dizi iki grubtada yaklasik 6 Reying de kalarak Total de 4. AB de 2. olmus ama bence bu Reytinglerle Sezonu bitirir, yani erken yayindan kaldirilma tehlikesi olmaz.

ATV de Huzur Sokagi nin yoklugunda yayinlanan Anadolu Kartallari resmen Huzur Sokagi ni aratmamis. Film iki grubtada 5 Reytingin üzerine cikarak Total de 6. AB de 4. olmayi basarmis. Bu Reytingleri alan bir Filmi ATV önümüzdeki 3-4 ay icinde bir daha oynatir.

Emirin Yolu bir Türlü toparlanamiyor, Dizi iki grubtada yaklasik 3.4 Reyting de kalarak ilk 15 in icine girememis. Show Tv gecen iki sezonun hatrina dayaniyor ve tabiki israr etmelerinin en büyük nedeni aslinda Final yapacak olan bir dizi nin devam etmesini kendileri istemesiydi.

Harem iki grubtada 3 Reytingi gecerek Total de 19. AB de 10 olsada yeni gününde eski Reytinglerini mumla aradi diyebiliriz. Dizi AB de yaklasik 2 Reyting kaybetti. Eger dizi haftayada yükselemezse bence eski gününe dönebilir.

Behzat C. Total de 2.27 Reytingle yine cok kötü giderek 37. olmasina ragmen AB grubunda nerdeyse 15 Share i görerek 9. olmus ve kanalinin yüzünü güldürmüs.

Kim Milyoner olmak ister aldigi Reytinglerle Türk Televizyonlarinin fenomen yarismasi olmaya devam ediyor. Yarisma iki grubtada 6 Reytingin üstüne cikmis ve Total de 3. AB de 1. olarak büyük bir basariya imza atmis.

- - - Ekleme - - -

Ne alaka örnek verdi onu :D Bende beyazsoy gibi reyting uyumlu konuşma yeteneği yok malesef :(

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]34[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]14/12/2012[/TD]
[TD="align: center"]19:01:02[/TD]
[TD="align: center"]20:01:09[/TD]
[TD="align: center"]2,45[/TD]
[TD="align: center"]6,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yükselişe Devam!!! :U

Son düzenleme:
revan cidden komıksın :))) ordaki tayip huzuru düşürdü lafı bana ait değil onu lordly ve bir kaç kişi söylüyor bu laf çok saçma diyorum dalga geçiyorum. lafı almışin ne hale getırmisın yuhh be .. benim yazım öncesi yazılanlarlara bak belki anlarsin :)))))))

- - - Ekleme - - -

revan cidden komıksın :))) ordaki tayip huzuru düşürdü lafı bana ait değil onu lordly ve bir kaç kişi söylüyor bu laf çok saçma diyorum dalga geçiyorum. lafı almışin ne hale getırmisın yuhh be .. benim yazım öncesi yazılanlarlara bak belki anlarsin :)))))))

- - - Ekleme - - -

Neyse, reytinge kılıf bulduğun gibi buna da buldun. Tebrikler. :D

Lordly öyle bir şey demedi kesinlikle. O senaryo düzeldiği için yükseldiğini yazdı. İstersen, kendi gelsin söylesin

revan ilk önce admaın mesajlarını anla sonra buraya yapıştır okumadan yorumu koyuyo :d

Dünün kazanani tüm günde atv olmus diyebiliriz Esra Erol'la, Müge Anli'yla ve Kim Milyoner'e..

revanvıgım yazılarımı anlamıyorsun ben gülme efektini önce söylediğim lafla kafa bulmak için koyarım yada komik bişey sonrası.

tayyip huzuru düşürdü dıyenlerle kafa bulmusum yazıyı sonuna kadar oku diyorum ki tayıp konusmadan oncede huzur dusuyordu buna ne dıyonuz :))))))))

sende bunu benim dediğimi zanetmısın :))))))))))

- - - Ekleme - - -

Neyse, reytinge kılıf bulduğun gibi buna da buldun. Tebrikler. :D

Lordly öyle bir şey demedi kesinlikle. O senaryo düzeldiği için yükseldiğini yazdı. İstersen, kendi gelsin söylesin

kardeşim alıntıladıgın yerin üstündeki mesajlari okusana anlamakta zorlukmu cekıyon

lordly ve bir kaç kişi tayyip my hakkında konuştu halk huzur sokağına tepki verdi dediler .

bende sacmalamayın diyorum .. huzur 2 aydır düşüyor ne alaka diye kafa buluyorum .. sen işine geldiği gibi anlıyınca böyle oluyor:))))))) (gülme efekti var umarım efektı niye koyfugumu artık anlamindadir )

"Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programı, A/B grubunda 1. olarak büyük süprize imza attı. :)

esrayla milyoner süper gitmiş dila düşüş yaşamış huzur sokoğı yokken yükselememesi hayra alamet değil bence düşmenin nedeni her fırsatta işi bi şekilde uçkura getiriyolar tabi bu benim düşüncem ama böyle sahneler artarsa dizinin reyting kaybetmesi kaçınılmaz olur.

aynen öyle 2-3 haftadır yorumlardan gördüğüm kadarıyla sürekli bir tecavüz lafı geçiyo ondan reyting alacaklarını sanmışlar ama yanıldılar