Sen de hep reytinge uyumlu konuşuyorsun.
Artarsa, senaryo düzeldi, bundan sonra yükselir
Düşerse, geçen hafta söylemiştim, hakkında konuşuluyor diye arttığını, yoksa yükselemez. Senaryosu dağıldı
Bravo, beyazsoy. Reyting uyumuna hayranım. Gelecek hafta artarsa da, "geçen hafta söylemiştim senaryo düzeldi diye" dersin
Başka sitede yaptığın yorumdan bana ne? Ben de facebookda yorum yapayım, sonra da böyle dedim diyeyimgeçen hafta da "arka sokaklar için ne zaman dedin" dedin cevabını verdim üstüne cevap veremeyıp sustun yine konusuyon ))))))))))))
yaw bununla ilgili haber yaptım. bir gazeteci alıntı yaptı. ama bu sitede yayınlanması uygun gorulmedi. ))) ama faruk turgutun haberinin altında yorumum var istersen arat bul
buda yaptığım haber:
Reytingte tuhaf işler! - MEDYAGÜNDEMMEDYAGÜNDEM
Salih Tuna Medyagündem'in analizini yazdı - MEDYAGÜNDEMMEDYAGÜNDEM
Beyazsoy karar ver artık. Hakkında konuşulunca düşüyor mu yükseliyor mu Geçen Hafta Dila Hamile Kaldı diye yükseldi yazmışsın. Komedi yav
Beyazsoy geçen hafta öyle demiştin he he
- - - Ekleme - - -
Atv de Esra Erol ile başladı sinyali veriyor o zaman Ne alaka yahu
Atv herzaman bölüyordu, şimdi bölmemiş. Başbakana dürüst görünmek için herhalde
Ne alaka örnek verdi onu Bende beyazsoy gibi reyting uyumlu konuşma yeteneği yok malesefrevan sende anladın artık vadinin ezeceğini yavaş yavaş temkinli yorumlar yapmaya başladı ilk başta ezer geçer sonra totalde 2-3 haftaya zirveyi alır sonra ab de zirveyi alır yavaş yavaş geçemez d,yecen işte de kimse bişey demez sonra fena dalga geçeriz af yok bak
- - - Ekleme - - -
revan sende anladın artık vadinin ezeceğini yavaş yavaş temkinli yorumlar yapmaya başladı ilk başta ezer geçer sonra totalde 2-3 haftaya zirveyi alır sonra ab de zirveyi alır yavaş yavaş geçemez d,yecen işte de kimse bişey demez sonra fena dalga geçeriz af yok bak
Neyse, reytinge kılıf bulduğun gibi buna da buldun. Tebrikler.revan cidden komıksın )) ordaki tayip huzuru düşürdü lafı bana ait değil onu lordly ve bir kaç kişi söylüyor bu laf çok saçma diyorum dalga geçiyorum. lafı almışin ne hale getırmisın yuhh be .. benim yazım öncesi yazılanlarlara bak belki anlarsin ))))))
- - - Ekleme - - -
revan cidden komıksın )) ordaki tayip huzuru düşürdü lafı bana ait değil onu lordly ve bir kaç kişi söylüyor bu laf çok saçma diyorum dalga geçiyorum. lafı almışin ne hale getırmisın yuhh be .. benim yazım öncesi yazılanlarlara bak belki anlarsin ))))))
Neyse, reytinge kılıf bulduğun gibi buna da buldun. Tebrikler.
Lordly öyle bir şey demedi kesinlikle. O senaryo düzeldiği için yükseldiğini yazdı. İstersen, kendi gelsin söylesin
Valla 2'side doğru
Beren Zirve Tuba dip Kvp sıgıntı olur
Tayyip Muhteşemi yererken kendi kulvarındaki dizi göçtü
Tayyip'e tepki.
- - - Ekleme - - -
O üçlünün arasında tuba tost olur yayından kalkar.