14 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

diloş güzl kız ama dizi kalite olarak öbgz nin 10 da biri :))

Obgzk fragmanlarini izledin mi ?? Yok boyle bi fragmanlar.. Fetih olmasa 10'u gorurdu.. Fragman 1 superrrrr otessii.. Ardindan fragman 3 super... 2'de oyle :) fragmanlara istersen bakta sonra degerlendirme yapariZ.. :)

Dilayı tokatlayanlardan bahsetsek biraz :d

as var ozaten totalde birinci oluyor :D onun için onu saymıyom ab dila tokatlamıstır arka sokaklari :d

- - - Ekleme - - -

Obgzk fragmanlarini izledin mi ?? Yok boyle bi fragmanlar.. Fetih olmasa 10'u gorurdu.. Fragman 1 superrrrr otessii.. Ardindan fragman 3 super... 2'de oyle :) fragmanlara istersen bakta sonra degerlendirme yapariZ.. :)
fetih 1453 filmi herkez izledi zaten izlenmez öbgz birinci olur sali günü

fetih olsada 10 u görür öbgz... fetih kim ? muhteşem yüzyıl gibi bir destanın çakması :))

Emir'in Yolu son dilimde iyi oranlar almış bir kısmı reklam olmasına rağmen.İki haftadır diziyi izlemiyordum bu hafta izlemek istedim ve gerçekten bu hafta çok iyi bir bölüm olmuş.Bazı tuhaflıklar yok değildi Emre beni anlayacaktır izlediği için ama genel itibariyle iyiydi.Ayrıca Emre senaristlerin kulağını çok çınlattın herhalde ki Can'ı bu bölümde oldukça fazla gösterdiler :)

Hayır cumadayken değildi perşembeye alındığı ilk hafta mı neydi. Perşembe günü denk geldim ama hangi perşembeydi bilemiyorum.

İlk hafta gun degistirilen tum dizilerde reklamsiz gidildi ama yineede kayip bi kac kez reklama girdi... Dilanin gun degistirmemesine ragmen biye boyle bisey yaptigi ilginc.

Emir'in Yolu son dilimde iyi oranlar almış bir kısmı reklam olmasına rağmen.İki haftadır diziyi izlemiyordum bu hafta izlemek istedim ve gerçekten bu hafta çok iyi bir bölüm olmuş.Bazı tuhaflıklar yok değildi Emre beni anlayacaktır izlediği için ama genel itibariyle iyiydi.Ayrıca Emre senaristlerin kulağını çok çınlattın herhalde ki Can'ı bu bölümde oldukça fazla gösterdiler :)
Mail yağmuruna tuttum Medyapım'ı Zeynep Çamcı'nın sahnelerinin çoğaltılması konusunda, dinlemşler beni. :X

fetih öbgzk yi ezer geçer biü yi geçemez
dila hanım zirveyi alır gibime geliyo 3 hafta içinde ama tecavüz sevişme falan varsa dip yapsın var mı öyle bişey