şu müzikleride koymasalar dizinin orjinal müziği yeter de artar bu diziye negerek var zaradan felan lı müziklere of offf sonu iyi görünmez böyle giderse
at hırsızı güzel benzetme evet sonunda öyle bir şeyler çıkar olayın ardından ama asıl burdaki amaç dilayla savcıya yeni bir meşguliyet yaratmak dila çiftlikte boş boş dolaşmaktan usandı
savcıda o güzelliğini pardon o mesleğini nerde kullanacak böyle bir olay olmasa )
- - - Ekleme - - -
metin le kız birbirinin sırtına çizik atıyordu yani memlekette toraman çocukların sırtına jilet atarlarmış o hesap yoksa sevişgenlik yoktu dizide )
diziye çamur atmayalım please)
nie pes öbgz blok reklam yayınlanınca pes demiyon ama hacı )
reyting yükseltmek için yapılmıs bir hamle 15 dakka başta veriyor baslamadan 10 dakka arada 25 dakka 15 dakka son reklam 40 dakka aynısını öbgz de yapiyor
Dedim sana dizi toparlanacak diye. Can ile Emir'in sahnelerini nasıl buldun? Muhteşemdi, Can iyi postaladı Güneş'i. Son sahne hiç hoşuma gitmedi acaba Güneş hamile mi? ejection:Emir'in Yolu bu hafta gayet iyiydi en azından yeni haliyle izlerken en zevk alarak izlediğim bölümlerden biriydi bu hafta.Anlıklarda 4.79'a kadar gördü bakalım tns de sonuçlar ne olacak.Dila Hanım bu hafta gayet iyi gitti ama gelecek hafta tamamıyla kendini gösterecek asıl durum.Bu hafta Huzur Sokağı olmadığı için izleyici dağılımını şuan için bilemeyiz.Haftaya Huzur Sokağı geldiğinde net sonuçları göreceğiz zaten.Arka Sokaklar yarın totalde zirvede yer alır.Ab grubunda da Dila Hanım'ı bekliyorum ama bakalım.
destere diziye çamur attığım yok bende diziyi seviyorum ama böyle sahnelerle reyting alma isteği yanlış
Yaa niye kabul etmiyosunuz ki evet obgzk de blok koyuyo ama en cok 1 saat reklamsiz gidiyo 1.30 hic olmadi..garibime gitti soyledim, evet dogrudur, rakamlarini yukseltmek icin yapiyo desen, olmaz mi yani ?
Emir'in Yolu bitti şimdi Harem'i izleyeyim.Harem reklam dönüşü 23:20
Emir'in Yolu bitti şimdi Harem'i izleyeyim.
diloş güzl kız ama dizi kalite olarak öbgz nin 10 da biri )
Kayip cok reklam vermiyo evet ama 1.30 saati gecik bi reklamsizda degil. En fazla 1 saatt reklamsiz gidi lordly
tamamda metinle yanındaki kız arabaya sığamadıkları için sırtları çizildi koltuk takıldı sırtlarına ne var bunda ki ))
cuma günün en kaliteli dizisi dila hanım emirin yolunu iyi tokatlamis aynı zamanda haremi de öle