HAdi kapışında izleyelim . xliemre takası yer gibi ama
beyazsoydan aşağısı kurtramıyor artık
HAdi kapışında izleyelim . xliemre takası yer gibi ama
Ben kapışırdım da işim var ondan zaten takasta kaçtı bak kapışın diyincebeyazsoydan aşağısı kurtramıyor artık
ne gerek var 3.mesajda yav he he diyip sıyırlmaya çalışırken batacak
Ben kapışırdım da işim var ondan zaten takasta kaçtı bak kapışın diyince
Bu kadar kötü bir insan oldunu bilmiyodum 😀)bu hafta ozan admin fazla hit almasın diye perşembe konusuna en çok mesaj yazan olmadım
yok çok havalandı projelerime süre yok diye izin de vermiyor çok gıcık kaptım bir geyik darbesiyle yerine haluk u getiricez böylelikle mahoni den d ekurtuluruz
Bu kadar kötü bir insan oldunu bilmiyodum 😀)
vadinin rakibi esra erol olmuş
kayıp şehir ve uek özellikle iyi gitmiş
vadi aynı zirvede oranalrda geçen haftaya göre fark yok
sbt ile tns arasında farklar tekrar oluşmaya başladı sbt gene ayarlamalara başklamış
@takas ben yokken hakkımda yorum yapmazsan sevinirim---------------------------
Kayip sehir totelde 6 almis ustelik ozetsiz erken birmesine ragmen.. Ab'si de gayet iyi
umutsuzlar gereksiz..
atv kadar basit bi kanal yok icindeki yapimlari gibi ( karadayi haric) kendiside berbat bi kanal programlari 1000 bolmus..
bide takas varya gulunc duruma dusuyosun, bu sene vadinin yukselis sevincini fazla abarttin. Tabi gormeye gormrye , birden boyle gorunce asiri abarttin uzaktan berbat gozukuyo halller...
Cumaya gidiyoz kaçtı diyolar warlords ben konudayken yazsaydın ya
özeti gecsinler sonra konusun
Vadi rakibi esra erol olmus demissin bu da kanal d nin acizligini gösterir yapimyari esra erol a geciliyosa esra ne yapsin
sen esrayı küçümsedin senn fks 14 e havale ettim yandın evine bomba atacak esraya laf attın diye
önce tebrik etmeyi ögren sonra gel
- - - Ekleme - - -
bilmiyorlar herhal bugün cuma oldugunu ondan dir aga
Tebrik edilmeyi gereken tek prohram kayip onuda soyledim zaten, baska soylemeye deger bi program yok.
10 sezondur ölmedi şimdi mi ölecek.Vadi Süperdi Dün Gene :U
Acaba Polat Ölecek mi?
öyle diyosan öyledir .
Benim anlamadigim neden vadiden 15+ reyting bekledigin