13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Kayip sehir totelde 6 almis ustelik ozetsiz erken birmesine ragmen.. Ab'si de gayet iyi
umutsuzlar gereksiz..
atv kadar basit bi kanal yok icindeki yapimlari gibi ( karadayi haric) kendiside berbat bi kanal programlari 1000 bolmus..
bide takas varya gulunc duruma dusuyosun, bu sene vadinin yukselis sevincini fazla abarttin. Tabi gormeye gormrye , birden boyle gorunce asiri abarttin uzaktan berbat gozukuyo halller...

vadinin rakibi esra erol olmuş :d
kayıp şehir ve uek özellikle iyi gitmiş
vadi aynı zirvede oranalrda geçen haftaya göre fark yok
sbt ile tns arasında farklar tekrar oluşmaya başladı sbt gene ayarlamalara başklamış
@takas ben yokken hakkımda yorum yapmazsan sevinirim---------------------------

özeti gecsinler sonra konusun
Vadi rakibi esra erol olmus demissin bu da kanal d nin acizligini gösterir yapimyari esra erol a geciliyosa esra ne yapsin :d :d :d :d

Cumaya gidiyoz kaçtı diyolar warlords ben konudayken yazsaydın ya

Kayip sehir totelde 6 almis ustelik ozetsiz erken birmesine ragmen.. Ab'si de gayet iyi
umutsuzlar gereksiz..
atv kadar basit bi kanal yok icindeki yapimlari gibi ( karadayi haric) kendiside berbat bi kanal programlari 1000 bolmus..
bide takas varya gulunc duruma dusuyosun, bu sene vadinin yukselis sevincini fazla abarttin. Tabi gormeye gormrye , birden boyle gorunce asiri abarttin uzaktan berbat gozukuyo halller...

önce tebrik etmeyi ögren sonra gel :)

- - - Ekleme - - -

Cumaya gidiyoz kaçtı diyolar warlords ben konudayken yazsaydın ya

bilmiyorlar herhal bugün cuma oldugunu ondan dir aga :)

Ben bu gune kadar bir çok vadi forumlarinda hatda dizi forumlarinda oldum ama hiç birinde Vadiyi bu kadar kotulendiğini gormedim. Sanki tum Vadiden nefret edenler, anti-vadiçiler bu forumda toplanmmiş. Yada sanki 14-18 yaş grubuna ait Vadi "severler" sadeçe çatişma sahneleri için seyr edenler verdiği mesajlari umursamayanlar toplumudur bu forum.Ya arkadaş madem bu dizi bu kadar BERBAT neden izliyorsunuz? Neçati Şaşmazin kara gozu, kara kaşlari için mi? Madem Osman Sinavin bolumlerini beğeniyorsunuz, madem 271 bolumun sadeçe 55 guzel ve buna rağmen hala seyr ediyorsunuz sizin kafanizda bir sağlik sorumu vardir diye duşunuyorum. İzlemeyin arkadaş kimse sizi zorla ekran başinda her perşembe tutmuyor.

Bu dizi şirketinin yapa biliçeğini yapa bilen ikinçi bir ekib yokdur Turkiyede. Çatişma sahnelerini eleştiriyorsunuz effektlerle dalga geçiyorsunu ama unutmayinki Amerikanin en mehşur aksiyon dizilerinde bile bunnan iyi bir effektler goremezsiniz. Unutmayin bu bir dizi film DEĞİL. Turkiyenin en pahali aksiyon dizisi. 1 hafta içinde 140 dakikalik bir aksiyon dizisi hemde bu seviyyede çeke bileçek ikinçi bir ekib YOKDUR Turkiyede. Adamlar her hafta bir birinnen guzel bolumler çekiyorlar ama bunlarda insan 9 çanli robot diyiller. Her hafta sizin muthiş beklentilerinizi karşilamak için uğraşiyorlar. O setde uykuya bile hasret olan insanlar vardir.

Siyaseti eleştiriyorsunuz ama siyaset olmasa bu dizinin Arka Sokaklardan yada Umutsuz Ev Kadinlarinnan ne farki olur? Vadiyi Vadi yapan halka verdiği mesajlardir bunu anlamayipda hadi siyaset vardir hukumet yalakaliği yapiyordur ben izlemem diyenler bir zahmet Ajdari izlesinler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]13.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:57:39[/TD]
[TD="align: center"]20:01:42[/TD]
[TD="align: center"]2,28[/TD]
[TD="align: center"]6,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 reytingi geçmiş helal be sırası düşük neden?
Çünkü ATV Mügeyi 10 parçaya böldüğünden!!!