13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

şaka maka...bu senenin en flaş transferini atv yaptı vallha....ben bile coştum şimdi öpücem hepsini....:gitar:

atv akıllı kanal vadiyi alan coşar arkadaş bu iş böyle :D

polat artık şu suriyeden çıksa artık..senaryo sıkışmaya başladı..

bence cok ıyı gıdıyor dıger tarafta olanlar bence daha ıyı erkanın semıhe karşı cıkması ak saçlının dıger uyeyı ızlettırmesı yıne aksaclının erkanı görünce hıddetlenmesı kara olayı sonra sencerın korumalıgını yapan cocugun kazaya olayını çözmesi bence en onemlısı ıhtıyarlara bırılerının oyun oynaması faruk un mossat ajanı kız arkadaşı eşref beyın kazası

neyse bu reytingleri daha çok göreceğiz....durun daha ocaktan sonra karpuz keseceğiz....birazda o zaman asaklayalım...bunlar ara menü....

herkese hayıtlı cumalar :D
vadi düşmanları korkudan giriş yapamıyolar ziyaretçi olarak takip edenlere selamlar :d :d

destere yakup revan xemre korkmayın yav giriş yapın biz cumaya gidiyoz o araya giriş yaparsınız :d

totalde kimse tutamaz zaten vadiyi orası kesin ....artı ben polat leyla buluşmasında rtükü ayağa kaldıracak bir öpüşme bekleiyorum...o zaman bir bakmışın ab reytingleri hürremi saraydan kaçırmış...

Allah Allah aga takmışsın öpüşmeye ab ye :d yav ab de 1.olsak nolur 50.olsak nolur totalde 1.olamadıktan sonra ki ben asla öpüşme falan istemiyorum zaten polat evlendi :d