Herşey reisin oyuna bağlı...@pompy kazananı belli edecektir
Evet, rekor ve diğer grup ile en az 10 oy fark var diye duydum. KV tayfası bir anda piyasaya çıkmış @Maskeli Fedai
Çıktığı kadarı da yeterHepsi ortaya çıkmadı
Evet...Bizim fıtratımız hainlikle bezenmişken tabi ki de ortak bir paydada buluşma ihtimalimiz olmayacaktı... Bunun aksini düşünmeye gerek bile yok... @MasacRE
@MEnes , Çalılıkların arkasından seni izliyor...
Sandıklar daha kapanmadı... Daha Sayılacak oylar var...Oylara baksanıza Çakır reis için birileri hortladı..
Forum yüksek seçim kurulu lütfen gereğini yapın...Hainli Fedai desteklediği karakter kazansın diye oylamanın kaderi ile oynamıştır, sonuçların incelenmesini talep ediyorum… @Dosi @Tolstoyevski
Sandıkların başından ayrılmayın...
Mahkemeye itirafçı sıfatıyla mı gelmiş?Tols müsade eder ni sanıyorsun onunda işine geliyor bu. @Maskeli Fedai seni neyle tehdit etti? Keşke yardım isteseydin
------
Bak bak nasılsa itiraf ediyor
Öyle bir yorum mu varmış?Ahahahahahha @Tolstoyevski bu etkinliği başarıyla yürüten, vizesinden okulundan feragat ederek büyük bir fedakarlık yapan değerli bir arkadaşımızdır..
------
Trollüyorum
Gel yanıma otur...Kan(m)bersiz düğün olduğu nerede görülmüş... Gereken neyse yaptık ve hainlik müessesesinde yerimizi aldık...
Asmak kesmek, kelle uçurmak, hırsızlıktan altın vurmak....@Maskeli Fedai isimi hain herifin kellesi alınmalı, oyu geçersiz sayılmalıdır…
Kırk haramiler, kırk haramiler....