batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,897
- Puanı
- 1,061
Sana az bile kütük...Süleyman Çakır
------
Yeter artık Leşku.. Verdiğin oylarla beni iyice kudurtuyorsun..
Gerekeni yaptık Şerlok beyciğimHain Kütük… “Yevrıııım” falan demiş bir de, kudurtucu modunu açmış resmen oy kullanırken. @MasacRE
Benim yaşananlarla ilgili herhangi bir alakam yok.Oylamada son 24 saat ve kritik bir çekişme söz konusu. Oy kullanmamış olanlara duyurulur...
@Hobbit @Crazy Recep @DarkLegenD @dreamy @emreemreu @eagleblack @Felon @Forumdash @Klaus @MayısKralı @MEnes @mrt-06 @Mr.At @offensive @Özgür @pompy @potterhead- @Sylvester @tolgab @umuttanyel @xBUGRAx
Ben neden etikette yokum 😱 oy kullandım demek kiOylamada son 24 saat ve kritik bir çekişme söz konusu. Oy kullanmamış olanlara duyurulur...
@Hobbit @Crazy Recep @DarkLegenD @dreamy @emreemreu @eagleblack @Felon @Forumdash @Klaus @MayısKralı @MEnes @mrt-06 @Mr.At @offensive @Özgür @pompy @potterhead- @Sylvester @seyfullXh @tolgab @umuttanyel @xBUGRAx
Sen işkence etmeyi seviyorsun @Maskeli FedaiBen neden etikette yokum 😱 oy kullandım demek ki
Şu etiketler sonrası en az 3 oy gelirSen işkence etmeyi seviyorsun @Maskeli Fedai
Üçünün da tarafı belli aşağı yukarı ama yapacak bir şey yok finale biri çıkması lazımŞu etiketler sonrası en az 3 oy gelir
@pompy kazananı belli edecektirÜçünün da tarafı belli aşağı yukarı ama yapacak bir şey yok finale biri çıkması lazım
Bu arada galiba bu senenin rekor sayıda oylaması bu konuda olacak 😱
Hepsi ortaya çıkmadı@pompy kazananı belli edecektir
Evet, rekor ve diğer grup ile en az 10 oy fark var diye duydum. KV tayfası bir anda piyasaya çıkmış @Maskeli Fedai
Kesin öyledirBenim olaylarla bi alakam yok
Sağlık olsun.Kesin öyledir
Umarımım son vurucu oy benden gelmez
Umarım son oy benden olup vurucu darbe olursada böyle dersinSağlık olsun.
Taktın vurucu darbeyeUmarım son oy benden olup vurucu darbe olursada böyle dersin
Eşitlik olursa ve son oy ile bozulursa onun adı altın gol, vurucu darbe vs vs olurTaktın vurucu darbeye
Ve birde IP adresleri gizli olunsun denilmiştiFake hesap açarak oy kullanmak kesinlikle yasaktır ve yaptırım uygulanır.
Fake hesap ile biraz önce kullanılmış olan oy geçersiz sayılacaktır.
Son anda müdahale edebildik, siyasi konuların yasaklanması sağ olsun Direkt oraya yönlendiriliyor galiba yeni üyelerVe birde IP adresleri gizli olunsun denilmişti
2. Bir hesap ise oy kullanmadan banlandı.