Süleyman Çakır ⚔ Burhan Altıntop | En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | Yarı Final

Finale çıkmasını istediğiniz karakter hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son anda müdahale edebildik, siyasi konuların yasaklanması sağ olsun :A Direkt oraya yönlendiriliyor galiba yeni üyeler :A
Ayrıca benim önceki senelerde yeni getirdiğim kural olan etkinlik zamanı üye olup kullanılan oyların kabul olmama durumunu bilmeyende çok :A özellikle final turları bunu kabul edemeyiz fake olmasada.

O oy kime kullanıldı?
DM'den belirtirim. :A
Ayrıca benim önceki senelerde yeni getirdiğim kural olan etkinlik zamanı üye olup kullanılan oyların kabul olmama durumunu bilmeyende çok :A özellikle final turları bunu kabul edemeyiz fake olmasada.

Kesinlikle öyle, ip çakışması olmasa dahi tam şu anda üye olanların oylarını geçerli saymak haksızlık olur zaten. :A

İkisi de efsane karakterler.

Süleyman Çakır`a oy attım. Dizideki neredeyse her repliğini ezbere bildiğim tek karakter.

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
Tols müsade eder ni sanıyorsun :A onunda işine geliyor bu. @Maskeli Fedai seni neyle tehdit etti? :( Keşke yardım isteseydin
Ahahahahahha @Tolstoyevski bu etkinliği başarıyla yürüten, vizesinden okulundan feragat ederek büyük bir fedakarlık yapan değerli bir arkadaşımızdır..
------

Tols müsade eder ni sanıyorsun :A onunda işine geliyor bu. @Maskeli Fedai seni neyle tehdit etti? :( Keşke yardım isteseydin
------

Bak bak nasılsa itiraf ediyor
Trollüyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sonuçlar şeffaftır.. Suçlamaları reddediyorum.. @MasacRE @MEnes
Kan(m)bersiz düğün olduğu nerede görülmüş... :A Gereken neyse yaptık ve hainlik müessesesinde yerimizi aldık... :A
@Maskeli Fedai isimi hain herifin kellesi alınmalı, oyu geçersiz sayılmalıdır… :A

Burhan Altıntop dedim.

Cabin Fever Reaction GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco