Fake hesap açarak oy kullanmak kesinlikle yasaktır ve yaptırım uygulanır.
Fake hesap ile biraz önce kullanılmış olan oy geçersiz sayılacaktır.
O oy kime kullanıldı?
Fake hesap açarak oy kullanmak kesinlikle yasaktır ve yaptırım uygulanır.
Fake hesap ile biraz önce kullanılmış olan oy geçersiz sayılacaktır.
Ayrıca benim önceki senelerde yeni getirdiğim kural olan etkinlik zamanı üye olup kullanılan oyların kabul olmama durumunu bilmeyende çok özellikle final turları bunu kabul edemeyiz fake olmasada.Son anda müdahale edebildik, siyasi konuların yasaklanması sağ olsun Direkt oraya yönlendiriliyor galiba yeni üyeler
DM'den belirtirim.O oy kime kullanıldı?
Ayrıca benim önceki senelerde yeni getirdiğim kural olan etkinlik zamanı üye olup kullanılan oyların kabul olmama durumunu bilmeyende çok özellikle final turları bunu kabul edemeyiz fake olmasada.
İhanet etti.. @mrt-06
Maskeli Vadici değil o da Burhan'ı tutuyor, kameralara oynamasınBedel ödeyeceksin (Semih mod on)
Kanım dondu..Maskeli Vadici değil o da Burhan'ı tutuyor, kameralara oynamasın
Bizim fıtratımız hainlikle bezenmişken tabi ki de ortak bir paydada buluşma ihtimalimiz olmayacaktı... Bunun aksini düşünmeye gerek bile yok... @MasacRE
Oylara baksanıza Çakır reis için birileri hortladı..
Hainli Fedai desteklediği karakter kazansın diye oylamanın kaderi ile oynamıştır, sonuçların incelenmesini talep ediyorum… @Dosi @TolstoyevskiOylara baksanıza Çakır reis için birileri hortladı..
Sonuçlar şeffaftır.. Suçlamaları reddediyorum.. @MasacRE @MEnesHainli Fedai desteklediği karakter kazansın diye oylamanın kaderi ile oynamıştır, sonuçların incelenmesini talep ediyorum… @Dosi @Tolstoyevski
Tols müsade eder ni sanıyorsun onunda işine geliyor bu. @Maskeli Fedai seni neyle tehdit etti? Keşke yardım isteseydinHainli Fedai desteklediği karakter kazansın diye oylamanın kaderi ile oynamıştır, sonuçların incelenmesini talep ediyorum… @Dosi @Tolstoyevski
Bak bak nasılsa itiraf ediyorOylara baksanıza Çakır reis için birileri hortladı..
Ahahahahahha @Tolstoyevski bu etkinliği başarıyla yürüten, vizesinden okulundan feragat ederek büyük bir fedakarlık yapan değerli bir arkadaşımızdır..Tols müsade eder ni sanıyorsun onunda işine geliyor bu. @Maskeli Fedai seni neyle tehdit etti? Keşke yardım isteseydin
TrollüyorumTols müsade eder ni sanıyorsun onunda işine geliyor bu. @Maskeli Fedai seni neyle tehdit etti? Keşke yardım isteseydin
------
Bak bak nasılsa itiraf ediyor
Kan(m)bersiz düğün olduğu nerede görülmüş... Gereken neyse yaptık ve hainlik müessesesinde yerimizi aldık...Oylara baksanıza Çakır reis için birileri hortladı..
Milletin işi gücü yok bunlarla mı uğraşıyor ya, kim kazanıyorsa kazansın sanki ceplerine bir şey girecek.Diger ankete göre burada 16 oy daha fazla olmasi da isin ilginc taraflarindan biri. Cok ilginc seylerin döndügü ortada da neyse.
Tols müsade eder ni sanıyorsun onunda işine geliyor bu. @Maskeli Fedai seni neyle tehdit etti? Keşke yardım isteseydin
@Maskeli Fedai isimi hain herifin kellesi alınmalı, oyu geçersiz sayılmalıdır…Kan(m)bersiz düğün olduğu nerede görülmüş... Gereken neyse yaptık ve hainlik müessesesinde yerimizi aldık...