Harika atmıştım teşekkür ederim@eskici boyun kadar yazdım bi' teşekkür etmedin.
Harika atmıştım teşekkür ederim@eskici boyun kadar yazdım bi' teşekkür etmedin.
Ben tamamladım neyse ki.Aman klavyeden ötürü, 1 olcak o
Kuru kuru birde, neyse.Harika atmıştım teşekkür ederim
İlk sonuç gecen nasıl geçiyor?
------
@Özgür
15 puan: İzel
14 puan: Merve Özbey
13 puan: Teoman
12 puan: Yeni Türkü
11 puan: Candan Erçetin
10 puan: Mor ve Ötesi
9 puan: Edis
8 puan: Hadise
7 puan: Ebru Gündeş
6 puan: Tuğba Yurt
5 puan: MFÖ
4 puan: Serdar Ortaç
3 puan: Manga
2 puan: Tarkan
1 puan: Model
Aaa ben @Özgür ün oyunu fark etmemişim ki @kerem in ilk eleme gecen nasıl sorusuna cevap vermişim doğan hariç herkes süper diye tek onunkı düşüktü bu fotoyuda doğan için koymuştum
Sulu sulu mu olsunBen tamamladım neyse ki.
Kuru kuru birde, neyse.
@Özgür yalnız 97'den itibaren doğduysan Z kuşağı sayılıyorsun. Ben son anda Z kuşağına dahil olmuşum mesela.Aaa gerçekten unuttum 😱😱😱 ben bilinçli olarak özgüre şey etmedim onun oyunu görmedim başkasımı sandım acaba
Aaa ben ona demedimki ayoll oyunu fark etmmişim zaten doğana demiştim yazıyorya emsajımda Mesajını anlamamıstım zaten sana baska bişi buluruz oyunu görünce demiştim @Özgür de tam barajın altında kalmıs 5 barajtı@Özgür yalnız 97'den itibaren doğduysan Z kuşağı sayılıyorsun. Ben son anda Z kuşağına dahil olmuşum mesela.
İyisiyle kötüsüyle ikiniz de atlattınız bu haftayı. Yarın @Emre Ozansoy'un sunumuyla 5. haftaya tam gaz devam ediyoruz. Bu gece güzeldi. Özlemişsindir sende sonuç konularını.Aaa ben ona demedimki ayoll oyunu fark etmmişim zaten doğana demiştim yazıyorya emsajımda Mesajını anlamamıstım zaten sana baska bişi buluruz oyunu görünce demiştim @Özgür de tam barajın altında kalmıs 5 barajtı
Sen nereye kaçıyorsunİyisiyle kötüsüyle ikiniz de atlattınız bu haftayı. Yarın @Emre Ozansoy'un sunumuyla 5. haftaya tam gaz devam ediyoruz. Bu gece güzeldi. Özlemişsindir sende sonuç konularını.
Işınlandım bileOraya etiketledim seni az önce.
Bu hafta yoğunum, sunamam ama konularda olurum mutlaka. 6. haftayla birlikte geri dönerim.Sen nereye kaçıyorsun
@Emre Ozansoy a kolay gelsin ozaman hem alıssınBu hafta yoğunum, sunamam ama konularda olurum mutlaka. 6. haftayla birlikte geri dönerim.
Evet geçen hafta aksilik yaşanmıştı zaten. Bu hafta onu telafi etmiş olur. @Emre Ozansoy@Emre Ozansoy a kolay gelsin ozaman hem alıssın
Boşuna demiyorum sana bunadın diye.
Onu biliyorum zaten ama mesajda Z kuşağı değilim demedim.@Özgür yalnız 97'den itibaren doğduysan Z kuşağı sayılıyorsun. Ben son anda Z kuşağına dahil olmuşum mesela.
Doğana yazdığım orada belliya Senin ne dedini anlamamıstım zaten oyunu görünce sana baska bişi buluruz dedim sende oklava fırlat dedin görünce Desene ben oyumu açıklandı diyeBoşuna demiyorum sana bunadın diye.
Onu biliyorum zaten ama mesajda Z kuşağı değilim demedim.
Oyumun Z kuşağıyla alakası yok Mesafe şarkısını seviyorum demiştim.
Kız benim oyumun açıklandığı mesaja yazınca ben de açıklamasını yaptım sana. Baksana.Doğana yazdığım orada belliya Senin ne dedini anlamamıstım zaten oyunu görünce sana baska bişi buluruz dedim sende oklava fırlat dedin görünce Desene ben oyumu açıklandı diye
Sonuc boyunca oyunu bekledim
Aaa işte ben orda keremin sonuc gecen nasıl geçiyor mesajına cevap verdim doğan dısında hepsi süper sadece ona takıldık diye Senin oyu görmedim ben yazarkenmi ekledi acabaKız benim oyumun açıklandığı mesaja yazınca ben de açıklamasını yaptım sana. Baksana.
Başı sağolsun Allah rahmet eylesinAtacanın bir arkadaşının babası vefat etmiş İstanbula gitmesi gerekmiş o yüzden oylarını gönderememiş bilginiz olsun...
@kerem @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Niye garip bi sanatçıya düşük verdik diye hep öyle gidecek değil sonuçta isimlere değil şarkılara puan veriyoruz.Daha önce Candan Erçetin'e verdiği oylara şaşırıyorduk şimdi Hadise'ye. Garip bir oy.
Hadise ile yarışsaydım bu şarkıyı ya ilk hafta kullanırdım ya da hiç kullanmazdım.Geçen sezon Hadise'yle yarışmıştı birde, yani yarışacaktı. @Billy Kane
Geceyi telefondan yürütmek zorunda kalmıştım.Ne aksili