eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• İyi

• Orta

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
İlk sonuç gecen nasıl geçiyor? :A
------

@Özgür
15 puan: İzel
14 puan: Merve Özbey
13 puan: Teoman
12 puan: Yeni Türkü
11 puan: Candan Erçetin
10 puan: Mor ve Ötesi
9 puan: Edis
8 puan: Hadise
7 puan: Ebru Gündeş
6 puan: Tuğba Yurt
5 puan: MFÖ
4 puan: Serdar Ortaç
3 puan: Manga
2 puan: Tarkan
1 puan: Model
@Doğan hariç hepsi süper ondada şeye takıldık :A :A :A
Ekli dosyayı görüntüle 106620
Aaa ben @Özgür ün oyunu fark etmemişim ki :F @kerem in ilk eleme gecen nasıl sorusuna cevap vermişim doğan hariç herkes süper diye tek onunkı düşüktü bu fotoyuda doğan için koymuştum :A :A :A

@Özgür Neden z kuşağıyla alakası yok diye mesaj atıyor bana diyorum bende eşek kadar adam :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür
@Özgür yalnız 97'den itibaren doğduysan Z kuşağı sayılıyorsun. :A Ben son anda Z kuşağına dahil olmuşum mesela. :A
Aaa ben ona demedimki ayoll oyunu fark etmmişim zaten doğana demiştim yazıyorya emsajımda :F :F :F Mesajını anlamamıstım zaten sana baska bişi buluruz oyunu görünce demiştim :F @Özgür de tam barajın altında kalmıs 5 barajtı :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and kerem
Aaa ben ona demedimki ayoll oyunu fark etmmişim zaten doğana demiştim yazıyorya emsajımda :F :F :F Mesajını anlamamıstım zaten sana baska bişi buluruz oyunu görünce demiştim :F @Özgür de tam barajın altında kalmıs 5 barajtı :A
İyisiyle kötüsüyle ikiniz de atlattınız bu haftayı. Yarın @Emre Ozansoy'un sunumuyla 5. haftaya tam gaz devam ediyoruz. Bu gece güzeldi. Özlemişsindir sende sonuç konularını. :A

Aaa ben @Özgür ün oyunu fark etmemişim ki :F @kerem in ilk eleme gecen nasıl sorusuna cevap vermişim doğan hariç herkes süper diye tek onunkı düşüktü bu fotoyuda doğan için koymuştum :A :A :A

@Özgür Neden z kuşağıyla alakası yok diye mesaj atıyor bana diyorum bende eşek kadar adam :F :F :F
Boşuna demiyorum sana bunadın diye. :A

@Özgür yalnız 97'den itibaren doğduysan Z kuşağı sayılıyorsun. :A Ben son anda Z kuşağına dahil olmuşum mesela. :A
Onu biliyorum zaten ama mesajda Z kuşağı değilim demedim. :A

Oyumun Z kuşağıyla alakası yok Mesafe şarkısını seviyorum demiştim. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Boşuna demiyorum sana bunadın diye. :A

Onu biliyorum zaten ama mesajda Z kuşağı değilim demedim. :A

Oyumun Z kuşağıyla alakası yok Mesafe şarkısını seviyorum demiştim. :A
Doğana yazdığım orada belliya :F Senin ne dedini anlamamıstım zaten oyunu görünce sana baska bişi buluruz dedim sende oklava fırlat dedin görünce :F Desene ben oyumu açıklandı diye :A :A :A

Sonuc boyunca oyunu bekledim :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Doğana yazdığım orada belliya :F Senin ne dedini anlamamıstım zaten oyunu görünce sana baska bişi buluruz dedim sende oklava fırlat dedin görünce :F Desene ben oyumu açıklandı diye :A :A :A

Sonuc boyunca oyunu bekledim :F
Kız benim oyumun açıklandığı mesaja yazınca ben de açıklamasını yaptım sana. :A Baksana. :A
@Doğan hariç hepsi süper ondada şeye takıldık :A :A :A
Ekli dosyayı görüntüle 106620

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco