Kullanmayacağım zaten, eski şarkılar daha güzel ve garanti.Hay Hay çok yeni bir şarkı. Bilemedim. @phoebebuffay
Kullanmayacağım zaten, eski şarkılar daha güzel ve garanti.Hay Hay çok yeni bir şarkı. Bilemedim. @phoebebuffay
Yoğundu diye biliyorum ama bu üzücü haberi aldığım iyi oldu. En kısa sürede iletişime geçerim kendisiyle. Zaten haftayı atlattı.
En azından oy kullanabildim bari, az kalsın onu da unutuyordukHay Hay'ı kullanacaksın yani?
------
Denk gelmedi napalım?
Mesajlara bakıyordum bi de ne göreyim. Basit sensin hem şarkım Neredesin Aşkım gibi samimiyetsiz değil, Nerdesin Aşkım. Doğallığa bak.Cimrilere laf anlatma Emre'cim. İkide bir 'neredesin aşkım, burdayım aşkım' diyen basit bir şarkıya ne kadar yüksek verilebilir ki?
Özel jüriliğin hakkını baya baya veriyorsun Biraz daha bekle tam senin sevdiğin gibi eski şarkılar gelicekEn azından oy kullanabildim bari, az kalsın onu da unutuyorduk
Basit ama şimdi kabul et. Eğlenceli orası ayrı ama basit.Mesajlara bakıyordum bi de ne göreyim. Basit sensin hem şarkım Neredesin Aşkım gibi samimiyetsiz değil, Nerdesin Aşkım. Doğallığa bak.
------
Özel jüriliğin hakkını baya baya veriyorsun Biraz daha bekle tam senin sevdiğin gibi eski şarkılar gelicek
Oraya etiketledim seni az önce.Olimpiyat konusundaki .
Fazla bekletmeMesajlara bakıyordum bi de ne göreyim. Basit sensin hem şarkım Neredesin Aşkım gibi samimiyetsiz değil, Nerdesin Aşkım. Doğallığa bak.
------
Özel jüriliğin hakkını baya baya veriyorsun Biraz daha bekle tam senin sevdiğin gibi eski şarkılar gelicek
@Bully'i geçersen ayakta alkışklayacağım.
Basitten kastın kalitesizse değil ama basit bir şarkı. Recap bulurken 2 dakikaya tamamlayamadım ya.Basit ama şimdi kabul et. Eğlenceli orası ayrı ama basit.
7. Haftadan itibaren.Fazla bekletme
@eskici boyun kadar yazdım bi' teşekkür etmedin.- ÖZEL JÜRİ -@eskici
16) İzel - Işıklı Yol
15) Ebru Gündeş - Seni Seviyorum
14) Teoman & Atiye - Kal
13) Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli
12) Hadise - Nerdesin Aşkım
11) Tarkan - Acımayacak
10) Tuğba Yurt - Vur Yüreğim
9) Pinhani - Gönül Dağı
8) Merve Özbey - Güvercin
7) Edis - Olmamış Mı
6) Model - Makyaj
5) Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh
4) Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağı. 3)maNga - Hint Kumaşı
2) MFÖ - Mecburen
1) Yeni Türkü - Yağmurun Elleri
Başlardaydı. Unutmuşsundur şimdi.@Özgür ün oyları neredeydi
Başlardaydı. Unutmuşsundur şimdi.
Aaa gerçekten unuttum 😱😱😱 ben bilinçli olarak özgüre şey etmedim onun oyunu görmedim başkasımı sandım acabaİyice bunamışsın sen.ss
Z kuşağını attın hatta bana da.
2 dakika çok uzun zaten bi zahmet tamamlayama.Basitten kastın kalitesizse değil ama basit bir şarkı. Recap bulurken 2 dakikaya tamamlayamadım ya.
Aman klavyeden ötürü, 1 olcak o2 dakika çok uzun zaten bi zahmet tamamlayama.
Varmış daha7. Haftadan itibaren.
Olsun sonra full eskiye boğcam seniVarmış daha