Büyük serüven yeni haftada başlıyor demek. İzlemek istediğim filmleri de işaretledim. Eksiksiz izleriz ve iyi bir şekilde yorumlamalar yaparız umarım.Yarın gece açıklanır eğer @berkann uygunsa ilk hafta konularını da açar hemen ve başlamış olur.
Büyük serüven yeni haftada başlıyor demek. İzlemek istediğim filmleri de işaretledim. Eksiksiz izleriz ve iyi bir şekilde yorumlamalar yaparız umarım.Yarın gece açıklanır eğer @berkann uygunsa ilk hafta konularını da açar hemen ve başlamış olur.
Uygunum.Yarın gece açıklanır eğer @berkann uygunsa ilk hafta konularını da açar hemen ve başlamış olur.
Are you ready to open the subject of your movie?Uygunum.
Always.Are you ready to open the subject of your movie?
Already.Are you ready to watch movies?
Movies are also good. Views will be good. Really good.Already.
Böyle tek kelimelik cevaplar veriyorum ama umarım İngiliz arkadaşlar kızmıyorlardır.
Geçen etkinliktekiler de öyleydi. 16'sının 16'sını da beğeneceğimi sanmıyorum ama genel olarak güzeller.Movies are also good. Views will be good. Really good.
İngilizce bitti mi?Geçen etkinliktekiler de öyleydi. 16'sının 16'sını da beğeneceğimi sanmıyorum ama genel olarak güzeller.
Türkçe konuşmak daha mantıklı şu an. Ve pek İngilizce bildiğimi söyleyemem.İngilizce bitti mi?
Ben sanki biliyorum, translate sağ olsun.Türkçe konuşmak daha mantıklı şu an. Ve pek İngilizce bildiğimi söyleyemem.
Hepsi iyi olamaz zaten. 2. etkinlikte de beğenmediğim filmler çıkacaktır. Ayrıca ilk etkinlikteki filmlerin de hepsi Imdb'de ya da Oscar'da iyi durumdalardı.Ben sanki biliyorum, translate sağ olsun.
İlk sezonki filmler de iyi değildi hani, hepsi değildi. En azından tablo onu gösteriyor.
Şimdi o kadar da yoktur beğenilmeyecek film. Profesyonel tarzda bir film yok aralarında sanırım. Aykırı. Gerçi sen sevmiştin. Ne bileyim, askeri olupta, karşı tarafı hedef alan filmler. İkinci sezon, ilk sezona göre daha iyi geçer diye düşünüyorum.Hepsi iyi olamaz zaten. 2. etkinlikte de beğenmediğim filmler çıkacaktır. Ayrıca ilk etkinlikteki filmlerin de hepsi Imdb'de ya da Oscar'da iyi durumdalardı.
Hö?Şimdi o kadar da yoktur beğenilmeyecek film. Profesyonel tarzda bir film yok aralarında sanırım. Aykırı. Gerçi sen sevmiştin. Ne bileyim, askeri olupta, karşı tarafı hedef alan filmler. İkinci sezon, ilk sezona göre daha iyi geçer diye düşünüyorum.
Brokeback Mountain'i diyorum, profesyonel film diye.Hö?
Bence de 2. seozn daha güzel geçecek. İzleyici daha fazla ve daha farklı temalardan filmler var. (İlk sezon Oscar kazanan filmler ve serbest filmler varken; bu sezon dünya sineması, kült filmler ve serbest filmler var.)
Askeri olup da karşı tarafı hedef alan derken, neyi kast ettin?Brokeback Mountain'i diyorum, profesyonel film diye.
Her telden çalınacak bu sezon. Her tarzdan filmler hakkında da tecrübe sahibi olacağı ve bu da iyi bir şey. Kültürümüz gelişiyor, sanat bilgimiz gelişiyor, çok iyi.
'The Hurt Locker'ı diyorum. Amerikan askerleri iyi, diğerleri kötü. Onu diyorum yani.Askeri olup da karşı tarafı hedef alan derken, neyi kast ettin?
Brokeback Mountain sadece gayleri anlatıyor diye sevmeyecek değilim. Bence senaryo ve çekimleriyle beğenilecek bir filmdi.
Onu sevmemiştim ama sevmeme sebebin taraflılık değildi. Senaryosu basitti, karakterlerin derinine inilmemişti, çekimler sıkıcıydı vs.'The Hurt Locker'ı diyorum. Amerikan askerleri iyi, diğerleri kötü. Onu diyorum yani.
'Brokeback Mountain' kimisine göre ters düşebiliyor ve sevmeyebiliyor. O açıdan diyorum yani. Sen beğendin tabi.
Her neyse, bu sezon hem farklı olacak, hem de daha iyi. Bütün filmleri izlemeyi planlıyorum, umarım yaparım. Acımasız eleştirilere de imza atabilirim. Bakalım neler yapacağım.Onu sevmemiştim ama sevmeme sebebin taraflılık değildi. Senaryosu basitti, karakterlerin derinine inilmemişti, çekimler sıkıcıydı vs.
Umarım insanlar kendilerinden farklı olanlarla ters düşmeyi bırakırlar, ne diyebilirim ki.