Gerçekten aşçı mı belgesi var mı? Yok mu? Göreceğiz inşallah.
Hee bugün gösterecekti sanırım bakalım bana pek inandırıcı gelmedi
Gerçekten aşçı mı belgesi var mı? Yok mu? Göreceğiz inşallah.
Israrla öyleyim diyor az önce de.Hee bugün gösterecekti sanırım bakalım bana pek inandırıcı gelmedi
Israrla öyleyim diyor az önce de.
Aşçı sinirli ve asabiyim aslında diyor.Evet açtı annem şimdi programı gelin alışverişte
Orkide 250 TL nerden baksan sağol diyor ZUHAL'im..Evet açtı annem şimdi programı gelin alışverişte
FOX'uma bakarken önümde nutella ekmek kola vardıEvet açtı annem şimdi programı gelin alışverişte
Aşçı sinirli ve asabiyim aslında diyor.
Orkide 250 TL nerden baksan sağol diyor ZUHAL'im..
FOX'uma bakarken önümde nutella ekmek kola vardınutella yı içmeye çalışıyordum az önce..
Çok doğal ama umarım bu sefer bizi satmayı aklından bile geçirmez. Biliyorsun tam güvenemiyoruz halen ona. 🙂 Zamanla tam olarak güveneceğiz.Afiyet olsunzuhal bi alem sunuyor ya
Çok doğal ama umarım bu sefer bizi satmayı aklından bile geçirmez. Biliyorsun tam güvenemiyoruz halen ona. 🙂 Zamanla tam olarak güveneceğiz.
TARZ kadınProgram güzel gidiyor ratingler iyi gitmez Zuhal bu arada Zuhalin kazağına bayıldım ya
TARZ kadınumarım satmayacak bu sefer bizi yoksa yine kendi kaybeder. Star kapıya koymuştu.
Her şey reyting değil sen olayı yanlış anlıyorsun.Aynen kazak muhteşem bayıldım vallayok sanmıyorum ratingler iyi gidiyo
Her şey reyting değil sen olayı yanlış anlıyorsun.İzdivaç biz de en iyi gidiyordu ama Star'a gitti 1 Milyon TL'yi kabul etti. Biz o kadar hayatta vermeyiz dedik sonra kendi kaybetti.Akıllandı inşallah kocasıyla.
İzliyor musun peki.Bu hafta çok iyi teyzeler yükselmiş reytingler hemen.
Yumurta sevmiyor kadınHee tmm sen o durumdan dolayı diyorsun inşallah akıllanmıştır
Dün bir anda gitti fav10 ondan mesajlaşamadık.Hee tmm sen o durumdan dolayı diyorsun inşallah akıllanmıştır
Gönül Hanım Star'daki izdivaçtan ben de diyorum Pazartesi'den beri tanıyorum bu kadını ama netleştirememiştim.Açtım ve izliyorum GM ve Yemekteyiz in karışımı yapmışlar beğenmedim programı uzun süreceğini sanmıyorum
Boşver kazanmasak da olur diyor GönülHee tmm sen o durumdan dolayı diyorsun inşallah akıllanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?