cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,404
- Puanı
- 1,060
Bardak bile çatladı bunlara.@vadikızı
kızın üstüne gitti ikisi , pişman oldular, özellikle kayınvalidesi!
şovu seviyor kadın bellibugün ki geline çok üzüldüm ya o nasıl kayınvalideydi kızın morali bozuldu yetiştiremedim zaten yavaştı aşcıya bende sinirlendim tmm aşcısındsa kıyafet ne alaka be![]()
şovu seviyor kadın belli![]()
8 aldı Zuhal'den, 7-8 arası hak ediyordu cidden bugünkü gelin zaten, çok da güzeldi.Bu haftanın gıcık kaynanasından biri belli oldu valla![]()
![]()
Zuhal Topal FOX ekranlarına dönüyor!
Dual Yapım'ın yapımcılığında gelin ve kaynanaların takım halinde yarışacağı yemek programı 'Zuhal Topal'la Sofrada' hafta içi her gün 16.30'da FOX'ta!
Program hakkında yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.
8 aldı Zuhal'den, 7-8 arası hak ediyordu cidden bugünkü gelin zaten, çok da güzeldi.![]()
Bu hafta orijinal bir kaynana var uzun zaman sonra sevdim![]()
İlk gün kaynanasıAynen çok güzel yaptı masası falan güzeldi birşey sorcam pazartesi günkü geline Zuhal kaç puan verdi kaçırdım ben onu ya annemde bakamamış galiba dedi Zuhal ona puan vermedi dedi de
hareketli bir bölüm olacak gibi inanamıyorum yahu
Hangisi![]()
Yok gösterdi FOX'um siz görmemişsiniz, Pazartesi 3 verdi o kızaAynen çok güzel yaptı masası falan güzeldi birşey sorcam pazartesi günkü geline Zuhal kaç puan verdi kaçırdım ben onu ya annemde bakamamış galiba dedi Zuhal ona puan vermedi dedi de
Hangisi![]()
Yok gösterdi FOX'um siz görmemişsiniz, Pazartesi 3 verdi o kıza![]()
![]()
İlk gün kaynanası![]()
Gelin boşnak şimdi derler neden boşnak yok menüdeAynen çok güzel yaptı masası falan güzeldi birşey sorcam pazartesi günkü geline Zuhal kaç puan verdi kaçırdım ben onu ya annemde bakamamış galiba dedi Zuhal ona puan vermedi dedi de
Hangisi![]()
Gelin boşnak şimdi derler neden boşnak yok menüde![]()
?
Yok artık yan daireKesin gelin hanım kızımız niye yöresinden yemek yapmadı acaba diye başlarlar
Bu hafta ki kaynanalar iyice çığrından çıktı.Zuhalin bir ayar çekmesi lazım.
Yoğurtu bile evde hazırla dediler.
@xBUGRAx
Yok artık yan daire![]()
![]()
Gerçekten aşçı mı belgesi var mı? Yok mu? Göreceğiz inşallah.valla derler bu kaynanalar bu arada ben aşcıyım diyen kaynanaya inanmadım ya