NOW Zuhal Topal'la Sofrada - Program Yorumları

Zuhal 3 verdi ben de olsam 3 verirdim.
Kız erken pes etti keşke böyle olmasaydı. :(

@vadikızı dış ses hiç olmadı yumurta kır diyor :D :D :D

Bardak bile çatladı bunlara. :D @vadikızı

kızın üstüne gitti ikisi , pişman oldular, özellikle kayınvalidesi!

bugün ki geline çok üzüldüm ya o nasıl kayınvalideydi kızın morali bozuldu yetiştiremedim zaten yavaştı aşcıya bende sinirlendim tmm aşcısındsa kıyafet ne alaka be :D

Zuhal-Topal-la-Sofrada-cover-photo-2fba7a1e-d9f9-4f78-822d-322bd4e6a4fa-mpositioned-640x360.jpg

Zuhal Topal FOX ekranlarına dönüyor!

Dual Yapım'ın yapımcılığında gelin ve kaynanaların takım halinde yarışacağı yemek programı 'Zuhal Topal'la Sofrada' hafta içi her gün 16.30'da FOX'ta!

Program hakkında yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.

16.06 erken başlıyoruz bugün! :innocent: @vadikızı

8 aldı Zuhal'den, 7-8 arası hak ediyordu cidden bugünkü gelin zaten, çok da güzeldi. :bhr:

Aynen çok güzel yaptı masası falan güzeldi birşey sorcam pazartesi günkü geline Zuhal kaç puan verdi kaçırdım ben onu ya annemde bakamamış galiba dedi Zuhal ona puan vermedi dedi de :D

:kiki::kiki:hareketli bir bölüm olacak gibi inanamıyorum yahu

Bu hafta orijinal bir kaynana var uzun zaman sonra sevdim :A

Hangisi :A

Aynen çok güzel yaptı masası falan güzeldi birşey sorcam pazartesi günkü geline Zuhal kaç puan verdi kaçırdım ben onu ya annemde bakamamış galiba dedi Zuhal ona puan vermedi dedi de :D

Yok gösterdi FOX'um siz görmemişsiniz, Pazartesi 3 verdi o kıza :D :D

Gelin boşnak şimdi derler neden boşnak yok menüde :D :D ?

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato