Ben bu sezon Sedacı değilim Onur ve Zuhalciyim.![]()
Evine hoş geldin o zaman. Seni de Fox'ÇÜ yaptık.
Zaten Haluk'u Fox ekibinden atınca eksik vardı. Açığı doldurursun
@xBUGRAx'in yılan dili beni Fox'tan soğutmasa savunacam ama her fırsatta antileniyorum.Evine hoş geldin o zaman. Seni de Fox'ÇÜ yaptık.@xBUGRAx
Zaten Haluk'u Fox ekibinden atınca eksik vardı. Açığı doldurursun![]()
@xBUGRAx'in yılan dili beni Fox'tan soğutmasa savunacam ama her fırsatta antileniyorum.Ama logonuz çok sade sevmiyorum keşke eski turuncu halini alsa Amerika'da kırmızı mesela.
![]()
@Çiğdem'in kitlesini kanalda tutmaya çalışıyoruz, ATV çok kadınlaştı mecburduk.Ya kıyamam tutucam kendimi.Ben de Şov'u severim ama erkek işlerine taktı kaç sezondur.
![]()
Her türlü mecrada algı operasyonu yapılır.@mrt-06 @Aserat @Çiğdem @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @offensive
Ekli dosyayı görüntüle 70737
Zuhal'in muhteşem dansını görmek için.
Fitnatı hatırlattı![]()
Sedayı hiç izlemedim henüz ama @mrt-06 da konusmuyor demişti sanırım yorumlarımızı okuyup bir duruldu@Çiğdem'in kitlesini kanalda tutmaya çalışıyoruz, ATV çok kadınlaştı mecburduk.![]()
Aynen ablacım fazla konuşmuyor anam put gibi oturuyor... Kameralara poz veriyor şu şekilde.
Aynen ablacım fazla konuşmuyor anam put gibi oturuyor... Kameralara poz veriyor şu şekilde.
@Harunnn60 da şunu paylaşmışSedan'nın yüzüne nolmuş öyle tövbe estağfurullah 😵 🙄 @Çiğdem @sokak sanati @xemrexxx
Seda hepsini döver boşuna kadırgalı demiyoruz.@Harunnn60 da şunu paylaşmışOnur bey ve @xemrexxx tehdit etmiş olabilirler kadını ikiside cazgır sonucta
Susup oturucaksın bak izleyecem gelir ağzını yırtarım demişlerdir
![]()
![]()
![]()
Siz hepiniz kendinizi kandırmaya devam edin ben 2012'de tescilli FOX'umun en iyi seyircisi oldum ve halen aram çok iyi çatlayın.Evine hoş geldin o zaman. Seni de Fox'ÇÜ yaptık.@xBUGRAx
Zaten Haluk'u Fox ekibinden atınca eksik vardı. Açığı doldurursun![]()
Siz de başvurun belki çıkar.Ankara'dan çok başvuru var geliyoruz dedi Zuhal.@mrt-06
Siz de başvurun belki çıkar.![]()
Kuzenini falan göster işte araştırmazlar zaten.Haha biz kim.Formalite evlilik yapmam lazım acilen.
![]()
Kuzenini falan göster işte araştırmazlar zaten.![]()