Zuhal pek memnun gibi kaostan bilemiyorum.FOX'um bu olaya el atacaktır bekleyin ey ahali!!
Zuhal pek memnun gibi kaostan bilemiyorum.FOX'um bu olaya el atacaktır bekleyin ey ahali!!
İnşallah Havva hanımın saçlarını yolar Gelin reytingler Coşar bir de şu at suratlı kaynanayıBugün yarışacak gelin agresif çok
Bir tane daha mı jüri koysalar keşke. Ekipte puan verse. Belki dengelenir.Fena ki kayınvalideler akıllanmaz düzelmezler çok zor yani.
Kaosu ancak Acun yapar.Zuhal pek memnun gibi kaostan bilemiyorum.
Yolsun reyting 6 ya fırlarİnşallah Havva hanımın saçlarını yolar Gelin reytingler Coşar bir de şu at suratlı kaynanayı
Cidden düşünülüyor bir şeylerBir tane daha mı jüri koysalar keşke. Ekipte puan verse. Belki dengelenir.
İnşallah Havva hanımın saçlarını yolar Gelin reytingler Coşar bir de şu at suratlı kaynanayı
Kızın akrabaları çok , beynim yandıBöyle bir eşin olsun istermiydin döniss
Kızın akrabaları çok , beynim yandı
buna kolay derlerValla benimde ahanda başlamış alışverişte pazara gitmiş gelin
buna kolay derlermenüye
Menü orta aslında dur bakalım 17.00 reklama girdik.Mutfağa gitmiştim menüsünü tam anlamadım ya
Menü orta aslında dur bakalım 17.00 reklama girdik.
kIZI Çok heyecanlandırıyorlar.Evet şuan reklam oldu valla tanıtıma göre pek beceremiyor gibi duruyordu
kIZI Çok heyecanlandırıyorlar.
O salatayı hiç beğenmeyecekler bence.Yaptığı yemeği bilmiyor bu gelin yahu kaynanasına soruyor nasıl olacak diye
O salatayı hiç beğenmeyecekler bence.UMARIM YANILIRIM.
Tam onu dicektim ben de onda haklılar YAKMAYACAKTI vallahi.. tadı iyi olmaz..Bencedee patates toplarınıda yaktı onuda beğenmeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?