eTV Zombi Ekspresi - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Zaten glecek hafta bitiyor yetişmen iyi oldu. Bu heyecanı anında yaşamak lazım.
5 bölüm olacagini belirttigin an geçen hafta 3 bölümü birden okudum

@MayısKralı ninkide diyalog cok oldugu icin okumasi kolay oluyor benim için

akşamada @denizz19 un programi var
aaa @S.G.A.T. in programini yorumlamadigim geldi aklima
tamda 2 gün yokluktaki tüm bildirimleri bitirdigimi sanmistim

Bu aralar üretken geçiyor ama yeni sezondan sonra azalır yapım sayısı.

Sence komedilerden mi devam edeyim yoksa yeni şeyler mi deneyeyim nabız yoklaması yapıyorum.
bu tarz zombi dizisi ilgi görmüş gibi.
Ben @MayısKralı ninki gibi bol diyalog olan dizileri tercih ederim. Seninkindede diyalog olduğu icin okunmasi kolay oldu benim açımdam.
Aşk işlerini de beğenmistim

bu tarz zombi dizisi ilgi görmüş gibi.
Ben @MayısKralı ninki gibi bol diyalog olan dizileri tercih ederim. Seninkindede diyalog olduğu icin okunmasi kolay oldu benim açımdam.
Aşk işlerini de beğenmistim
Benim dizilerde de normalde az olay bol diyalog olur da bu dizi biraz istisna oldu uyarlama olduğu için.

Cevabın tatmin etmedi

Uzun bir yorum yapacaktım ama beni çok basit bir şekilde öldürmüşşün bir ara umutlanmıştım ohh kurtuldum diye ama son sahnede öldürmüşsün beni.

Boykot ediyorum.
@Aserat

Uzun bir yorum yapacaktım ama beni çok basit bir şekilde öldürmüşşün bir ara umutlanmıştım ohh kurtuldum diye ama son sahnede öldürmüşsün beni.

Boykot ediyorum.
@Aserat
Ne yapayım ben de orijinaline uyuyorum. Sen yap yorumu da sonra devam edersin boykota.

Senaryo okumak için beynim müsait değil şu an.
İtiraz ediyor içeriden.
O beynine söyle bekleyen sabırsız bir senarist var dışarda.

Bu son yorumum.
Bir atacan bir sen yüzüm gülmüyor sürekli.
Ya başlatma boykotuna ne yapabilirim.

Ayrıca fedakarlığın yüzünden ölmüşsün yani iyi yönlerini ortaya çıkarmışız. Yap sen o yorumu.

Bu son yorumum.
Bir atacan bir sen yüzüm gülmüyor sürekli.
Lütfen bölüm hakkında bir yorum yapar mısın? Alt tarafı senaryo. Zaten bir bölüm kaldı ve ölen tek kişi de sen değilsin o yüzden bu alınganlık gülünç geliyor. Diğer dizilere yorum yapılmışken ben baktığımda boykotla karşılaşıyorum.