eTV Zombi Ekspresi - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Zaten glecek hafta bitiyor yetişmen iyi oldu. Bu heyecanı anında yaşamak lazım. :A
5 bölüm olacagini belirttigin an geçen hafta 3 bölümü birden okudum :A
@MayısKralı ninkide diyalog cok oldugu icin okumasi kolay oluyor benim için :)
akşamada @denizz19 un programi var
aaa @S.G.A.T. in programini yorumlamadigim geldi aklima :D tamda 2 gün yokluktaki tüm bildirimleri bitirdigimi sanmistim :T:

5 bölüm olacagini belirttigin an geçen hafta 3 bölümü birden okudum :A
@MayısKralı ninkide diyalog cok oldugu icin okumasi kolay oluyor benim için :)
akşamada @denizz19 un programi var
aaa @S.G.A.T. in programini yorumlamadigim geldi aklima :D tamda 2 gün yokluktaki tüm bildirimleri bitirdigimi sanmistim :T:
Bu aralar üretken geçiyor ama yeni sezondan sonra azalır yapım sayısı. :D

Sence komedilerden mi devam edeyim yoksa yeni şeyler mi deneyeyim nabız yoklaması yapıyorum. :A
bu tarz zombi dizisi ilgi görmüş gibi.
Ben @MayısKralı ninki gibi bol diyalog olan dizileri tercih ederim. Seninkindede diyalog olduğu icin okunmasi kolay oldu benim açımdam.
Aşk işlerini de beğenmistim :)

bu tarz zombi dizisi ilgi görmüş gibi.
Ben @MayısKralı ninki gibi bol diyalog olan dizileri tercih ederim. Seninkindede diyalog olduğu icin okunmasi kolay oldu benim açımdam.
Aşk işlerini de beğenmistim :)
Benim dizilerde de normalde az olay bol diyalog olur da bu dizi biraz istisna oldu uyarlama olduğu için. :A

Serhan zaten onları trenden attırmak için öyle dedi yani yalan söyledi. Salgını da bir şekilde öğrendi önemli bir şey değil nasıl olduğu. Zombilerin arasından geçtiğini geçen bölüm Esra söylemişti. :D

O sahneler için orijinal filmin senaristiyle iletişime geçebilirsin ben sadece elçiyim. Gizem'in neden kapıyı açtığını da anlattım aslında. :A

Orası tam vagon değil aslında boşluk gibi bir şey. Orayı galiba tam ifade edemedim ama giflerden az çok anlaşılmıştır diye düşünüyorum. :A

Teşekkürler. Senin karakteristik özelliklerini de diziye taşıyalım dedik. :A
Cevabın tatmin etmedi :A:A

Uzun bir yorum yapacaktım ama beni çok basit bir şekilde öldürmüşşün bir ara umutlanmıştım ohh kurtuldum diye ama son sahnede öldürmüşsün beni. :A
Boykot ediyorum. :A @Aserat

Uzun bir yorum yapacaktım ama beni çok basit bir şekilde öldürmüşşün bir ara umutlanmıştım ohh kurtuldum diye ama son sahnede öldürmüşsün beni. :A
Boykot ediyorum. :A @Aserat
Ne yapayım ben de orijinaline uyuyorum. Sen yap yorumu da sonra devam edersin boykota. :A

Senaryo okumak için beynim müsait değil şu an. :D İtiraz ediyor içeriden. :A
O beynine söyle bekleyen sabırsız bir senarist var dışarda. :A

Bu son yorumum. :A Bir atacan bir sen yüzüm gülmüyor sürekli. :A
Ya başlatma boykotuna ne yapabilirim. :A

Ayrıca fedakarlığın yüzünden ölmüşsün yani iyi yönlerini ortaya çıkarmışız. Yap sen o yorumu. :bhr:

Bu son yorumum. :A Bir atacan bir sen yüzüm gülmüyor sürekli. :A
Lütfen bölüm hakkında bir yorum yapar mısın? Alt tarafı senaryo. Zaten bir bölüm kaldı ve ölen tek kişi de sen değilsin o yüzden bu alınganlık gülünç geliyor. Diğer dizilere yorum yapılmışken ben baktığımda boykotla karşılaşıyorum. :)