Bu uykuyla kendimi veremem sabah görüşürüz.Okuması kolay diyorsun işte oku.
Onu geçen de söylemiştim hala anlayamadım saflık kısmını.
Aserat bu konuda çok iyi. Özellikle bir iki dizi ya da yarışma upladığı zaman hemen bunu yukarı çıkarıyor göz önüne. Hemen en mantıklı etiketler falan, harika bir strateji izliyorDiziye çağırma yöntemlerin giderek gelişiyor.
Off saf mısın işte aynı konuşmaları yapıyoruz.Onu geçen de söylemiştim hala anlayamadım saflık kısmını.
Saflık güzeldir.Off saf mısın işte aynı konuşmaları yapıyoruz.
Aserat bu konuda çok iyi. Özellikle bir iki dizi ya da yarışma upladığı zaman hemen bunu yukarı çıkarıyor göz önüne. Hemen en mantıklı etiketler falan, harika bir strateji izliyor
Aslında yazarken öyle bir amacım yoktu da hazır teşrif etmişken okuyabilirsiniz.Diziye çağırma yöntemlerin giderek gelişiyor.
Havamda değilim.Saflık güzeldir.
Aslında yazarken öyle bir amacım yoktu da hazır teşrif etmişken okuyabilirsiniz.
Tam havanı getirecek bölüm oldu ama.Havamda değilim.
Serhan ne ara bu kadar şeyi öğrendi? Salgın çıkalı daha birkaç saat oldu ve o süre zarfında herkes trendeydiSerhan: Onlar da hastalık kapmış! O kadar yaratığın arasından enfeksiyon kapmadan geçmiş olamazlar, bizi de öldürecekler! Onları burada tutarsak bizim de sonumuzu getirecekler! (Atacan'ı yakasından tutup iterek) Çabuk onları çıkar buradan! Çabuk!!
Emre değil Serhan olacak sanırım(Buğra korku içindeki yolculara bakar, ancak onlar da Emre'ye inanmıştır.)
Bu iyiydi, en azından hatırlanması güzelMelek: Gösterideki şarkıyı senin için ezberlemiştim.. Ama sen yoktun.. Sakın yanımdan ayrılma baba...
Burası sırf kuru aksiyon olsun diye bence. Çok zorlama olmuş, beğenmedim bu kısmı özellikle. Şahsen filmi izlemeyi tercih etmem(Tam binecekken karşıdan gelen alevler içindeki bir başka tren ona çarpar.)
Serhan zaten onları trenden attırmak için öyle dedi yani yalan söyledi. Salgını da bir şekilde öğrendi önemli bir şey değil nasıl olduğu. Zombilerin arasından geçtiğini geçen bölüm Esra söylemişti.Aksiyon giderek artıyor 😱
Gömmeye geldim Aserat
Serhan ne ara bu kadar şeyi öğrendi? Salgın çıkalı daha birkaç saat oldu ve o süre zarfında herkes trendeydi
Emre değil Serhan olacak sanırım
Şimdi bizimkiler 11. Vagondan 9'a geldiler diye hatırlıyorum. Giremeden Zeynep de zombi oldu, buraya kadar tamam. Bizimkileri dışarı attılar, yani öteki tarafa vagon 8'e doğru mu? Vagon 8 de güvenli ise bunca insan neden 9'da bekliyor zombilerin dibinde? Eğer 8 güvenli değilse Buğralar şu anda nerede? Üstüne mi çıktılar trenin?
Ve Gizem neden kapıyı açıyor, çok saçma. Sırf aksiyon için yapılmış gibi
Bu iyiydi, en azından hatırlanması güzel
Burası sırf kuru aksiyon olsun diye bence. Çok zorlama olmuş, beğenmedim bu kısmı özellikle. Şahsen filmi izlemeyi tercih etmem
Sonu da biraz klişe aslında. Filmi pek beğenmedim, ama böyle okumak güzel oluyor. Ellerine sağlık
Bir sonraki bölümde salgını falan da öğreneceğiz (diye umuyorum)
Teşekkürler. Senin karakteristik özelliklerini de diziye taşıyalım dedik.Beklediğim gibi gebermişim
Yalnız ölümümden önce öyle bir konuya girmissinki baskalarini kurtaram sandım
Eskiden baskalarini çok düşünürdüm ve buradada öyleymişim
@S.G.A.T. çok fenaymış bakalım sonu nasıl olacaktamam kendini düşünmek iyide o biraz fazla dozunu kaçırmış
Senaryolar gözümü korkutmaya baslamisti biriktikce. Seninkini artik zamaninda okuyorumSerhan zaten onları trenden attırmak için öyle dedi yani yalan söyledi. Salgını da bir şekilde öğrendi önemli bir şey değil nasıl olduğu. Zombilerin arasından geçtiğini geçen bölüm Esra söylemişti.
O sahneler için orijinal filmin senaristiyle iletişime geçebilirsin ben sadece elçiyim. Gizem'in neden kapıyı açtığını da anlattım aslında.
Orası tam vagon değil aslında boşluk gibi bir şey. Orayı galiba tam ifade edemedim ama giflerden az çok anlaşılmıştır diye düşünüyorum.
Teşekkürler. Senin karakteristik özelliklerini de diziye taşıyalım dedik.
Zaten gelecek hafta bitiyor yetişmen iyi oldu. Bu heyecanı anında yaşamak lazım.Senaryolar gözümü korkutmaya baslamisti biriktikce. Seninkini artik zamaninda okuyorum
@Tolstoyevski ninkinide artik zamaninda okuyorum. Onunki baya etkiliyor beni. Yemek yedikten sonra okuyorum
Haftaya @XanTier in dizisinide okumaya baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?