Diğer bölümler diye bir şey olmayacak çünkü final gelecek hafta.aa bakaım işu uğursuz trenden kurtulalımda
ama diğer bölümler yeni mekanlarla az aksiyon düşüklüğü olucakmı bakalım
Diğer bölümler diye bir şey olmayacak çünkü final gelecek hafta.aa bakaım işu uğursuz trenden kurtulalımda
ama diğer bölümler yeni mekanlarla az aksiyon düşüklüğü olucakmı bakalım
Evet "bir ara"Bir ara = ??? Al sana bir kelime bir işlem.
ohaa final hemde diğer tür dizileremi dönecen yine 😕😕😕Diğer bölümler diye bir şey olmayacak çünkü final gelecek hafta.
Oyunun heyecanından çok daha fazlasını vaat eden bir bölüm oldu ama sen bilirsin.Evet "bir ara"
Birkaç saate okurum, şimdi oyun oynuyorum
Yok ya farklı şeyler deneyeceğim gelecek yaz. Aklımda yeni fikirler var hatta uyarlamak için bir filmi daha gözüme kestirdim.ohaa final hemde diğer tür dizileremi dönecen yine 😕😕😕
tabi çok erken bitiyorOyunun heyecanından çok daha fazlasını vaat eden bir bölüm oldu ama sen bilirsin.
Yok ya farklı şeyler deneyeceğim gelecek yaz. Aklımda yeni fikirler var hatta uyarlamak için bir filmi daha gözüme kestirdim.
Ama bu dizi bir 5 bölüm daha devam etse severek takip ederdin herhalde yanılmıyorum değil mi.
Hiçbir şey oyunlarımı geçemezOyunun heyecanından çok daha fazlasını vaat eden bir bölüm oldu ama sen bilirsin.
Yok ya farklı şeyler deneyeceğim gelecek yaz. Aklımda yeni fikirler var hatta uyarlamak için bir filmi daha gözüme kestirdim.
Ama bu dizi bir 5 bölüm daha devam etse severek takip ederdin herhalde. Yanılmıyorumdur inşallah.
Daha fazla devam ettirmek iyi olabilirdi ama 2 saatlik filmin konusu da bir yere kadar çok uzatınca Anne gibi derslik vakalar yaşanabiliyor. Tadında bırakalım bu sefer.tabi çok erken bitiyor
Tamam ama diss'lemene gerek yoktu. .ssHiçbir şey oyunlarımı geçemez
Neyse ben kaçtım
aaa senaryo bittiyse bitir tabi cnm bence ilk deneyimin iyi olduDaha fazla devam ettirmek iyi olabilirdim ama 2 saatlik filmin konusu da bir yere kadar çok uzatınca Anne gibi derslik vakalar yaşanabiliyor. Tadında bırakalım bu sefer.
Dizi bittikten sonra filmin yorum konusunu da açayım onu da izlemenize vesile olayım en azından.aaa senaryo bittiyse bitir tabi cnm bence ilk deneyimin iyi oldu
Merak etmiyorum
Olsun yine de çok heyecanlı bir bölüm oldu hazır gelmişken.Merak etmiyorum
Yatmam gerek yarın belki.Kalp Atışı'nın çakma heyecanlı bölümünü boşver asıl heyecan burada. @Billy Kane
Belki değil şimdi. Yoksa Kalp Atışı'nın yeni bölümünde vurulan karakterlerin durumunu söylerim.Yatmam gerek yarın belki.
Çok saçma bi tehdit.Belki değil şimdi. Yoksa Kalp Atışı'nın yeni bölümünde vurulan karakterlerin durumunu söylerim.
Ama biliyorum sağlam istihbaratım var. Sürpriz kaçsın istemiyorsan okumalısın.Çok saçma bi tehdit.
Yarın tamam.Ama biliyorum sağlam istihbaratım var. Sürpriz kaçsın istemiyorsan okumalısın.