eTV Zombi Ekspresi - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

maç havasından daha çıkamadım. Şu anda okusam ziyan olur. Yarın okuyacağım senaryoları.
@XanTier

Güzel olmuş beğendim bu kez o da doğacak çocuk Deniz olduğundan muhtemelen benim o da ama @Çiğdem- in çocuğu olacağım için Allah beni kahretmesin
nasıl girdiysem onun karnına

Ayrıca bu yolculuk ne zaman bitecek ne saçma senaryo

Yolculuk 5. bölümde bitiyor olayların hepsi bir günde yaşandığı için. Bakalım çocuğun doğacağını görecek miyiz.

Yolculuk 5. bölümde bitiyor olayların hepsi bir günde yaşandığı için. Bakalım çocuğun doğacağını görecek miyiz.
Yolculuk bitince dizi de biter muhtemelen sürekli zombiler karşılarına çıkacak değil ya öyle saçma hayat mı olur

Çiğdem'in çocuğu olmaktansa ölmem daha iyi
Babam da zombi oldu zaten Yusuf Babam

Yolculuk bitince dizi de biter muhtemelen sürekli zombiler karşılarına çıkacak değil ya öyle saçma hayat mı olur

Çiğdem'in çocuğu olmaktansa ölmem daha iyi
Babam da zombi oldu zaten Yusuf Babam
5. bölümde dizi bitiyor zaten mini dizi olduğunu söylemiştim. Belki görmemiş olabilirsin tanıtım konusu açılınca tatildeydin.

Bu arada son sahnede kaybetme duygusunu iyi vermişim değil mi. Bu bölüm çok azıcık Total'e de göz kırptık.

Şu anda tamamen orada beynim, senaryoları incelemeden okuyunca kendimi kötü hissediyorum.
Kötü mü geçti maç.

Diziyi belki de bire bir kopyaladın bizi kekliyorsun
senin ruhun Total zaten de bakma kendine bile anlayamıyorsun

anene saygılı ol bakayım oklava gelir akfana karnımda falan dinlemem

Diziyi belki de bire bir kopyaladın bizi kekliyorsun
senin ruhun Total zaten de bakma kendine bile anlayamıyorsun
Sahnelerin aynı olduğunu inkar etmeyeceğim ama bazı değişiklikler de var. Zaten uyarlama olduğunu üstüne basa basa söylüyorum.