- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
Kapak fotoda boğaza dikkatli bakAdem elması yok bir kere...
Kapak fotoda boğaza dikkatli bakAdem elması yok bir kere...
O zaman babası..Kapak fotoda boğaza dikkatli bak
Sjsjsj ikna oldun yaniO zaman babası..
Zlatan da İsveçli değil mi kafamı karıştırıyorsun...Sjsjsj ikna oldun yani
Yok değil, ben o an ailesine bakmıştım. Bu bildiğin İsveçli
Ne adı ne soyadı İsveççe anne ve babası Bosna Hersek'liZlatan da İsveçli değil mi kafamı karıştırıyorsun...
O zaman kim bu adam bul hadi..Ne adı ne soyadı İsveççe anne ve babası Bosna Hersek'li
Onun gençliğinde koçluk ettiği yol gösteren antreman hocası deyip noktalayalımO zaman kim bu adam bul hadi..
Amaaan ben burdan devam o zaman..Onun gençliğinde koçluk ettiği yol gösteren antreman hocası deyip noktalayalım
Öz abin Özil değilmiydi 😱Amaaan ben burdan devam o zaman..
Öz abimin klibi daha güzel zaten...
İki tane var. Özil ve MessiÖz abin Özil değilmiydi 😱
Mesut Özil diyecekken hep Messi diyorum yanlışlıkla. O geldi aklımaİki tane var. Özil ve Messi
İkisini birbirinden ayıramam İkisinin de yeri çok ayrı... Messi zamanı aşırı fanatik Barçalıydım ama öz abim Mesut gol ya da asist yapınca sevinirdim ona rağmen...Mesut Özil diyecekken hep Messi diyorum yanlışlıkla. O geldi aklıma
Sözlük mantığında kısa yorumla tek cümleyle konu açmak vardır Ekşi-Sözlük’te okuyorum. O yüzden özenmemiştimOğlu Maximilian Ibrahimovic’de babasının izinde. İsveç genç milli takımındaki ilk maçını geçtiğimiz haftalarda oynadı.
@Bully futbolcuların sözlük konusu böyle detaylı açılmalı bence
Zlatan büyük bir oyuncu. Özensiz açamazdımSözlük mantığında kısa yorumla tek cümleyle konu açmak vardır Ekşi-Sözlük’te okuyorum. O yüzden özenmemiştim
İyi yapmışsın canım konu harikaZlatan büyük bir oyuncu. Özensiz açamazdım