- Reaksiyon puanı
- 114,343
- Puanı
- 1,060
Fenerbahceliler baskasina bu tarz takilmayi cok seviyor galibaTakılmak istedim sana.Kendisini çok abartıyor bence o yüzden pek sevmem.
Isvec'in göz bebegi
Fenerbahceliler baskasina bu tarz takilmayi cok seviyor galibaTakılmak istedim sana.Kendisini çok abartıyor bence o yüzden pek sevmem.
Sizin oranın en iyi futbolcusuMuhteşem bir futbolcu.
Bir kaç hafta sonra 40 yaşına girecek olan Zlatan Ibrahimovic sakatlıktan döndüğü ilk maçında, oyuna 60. dakikada girdi ve bir kaç dakika sonrasında golünü attı...
https://twitter.com/x/status/1437109293954764811
Forumda spor konularını ilk Zlatan ile alakalı konular açarak yapmıştım. 2 tanede Erkan Zengin haberim vardı ama o da İsveç'te kalıyordu diyeSizin oranın en iyi futbolcusu
Kadınlar ne anlar futboldan ya? Bir de konusunu açmışsın, hiç utanmadın mı?
Ibrahimoviç cidden ekol efsane bir futbolcu, 50 sene sonra bile hatırlanır ne futbolcuydu diye..:Forumda spor konularını ilk Zlatan ile alakalı konular açarak yapmıştım. 2 tanede Erkan Zengin haberim vardı ama o da İsveç'te kalıyordu diye
@DarkLegenD 'in yoruma bak. İlk Zlatan haberimde. Her seferinde laf atardı
Zlatan'dan Muhteşem Goller!
La Galaxy'e transfer olan İsveçli futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic ilk maçında şov yaptı. Los Angeles FC ile olan maça yedek olarak 71. dakikada giren Zlatan 3-0 geride olan takımının beraberlik golünü attı ve 90. dakikada maçtaki ikinci golünü atarak LA Galaxy takımının 4-3 kazanmasını...fav10.net
Hangi Futbol Yıldızı, 100 Milyon Dolara Hayır Dedi?
İsveçli futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Çin'deki bir futbol klubünün 100 milyon dolarlık teklifine hayır dedi. La Galaxy'e ile anlaşan futbolcu daha düşük fiyat olmasına rağmen Amerika'da olmayı tercih etti. Zlatan yaptığı bir röportajda şunları söyledi: "Ben Galaxy için oynayıp ne...fav10.net
Zlatan Chicago Fire'yi Tek Golle Devirdi!
La Galaxy'e transfer olan İsveçli futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic ilk maçında şov yapmıştı. Bu gece Chicago Fire ile karşılaşan La Galaxy, Zlatan'ın golüyle yeni bir galibiyet daha yaşadı. Maçtan önce Chicago takımının köşe yazarı John Kass, Zlatan'dan tedirgin olduğunu ve karnına ağrılar...fav10.net
@Araf @12.Adam @Tolstoyevski @BARON男爵 @Maskeli Fedai
Maalesef yine haklıyım... kadınlar sadece voleybol oynamalı/takip etmeli... ✍️✍️✍️Forumda spor konularını ilk Zlatan ile alakalı konular açarak yapmıştım. 2 tanede Erkan Zengin haberim vardı ama o da İsveç'te kalıyordu diye
@DarkLegenD 'in yoruma bak. İlk Zlatan haberimde. Her seferinde laf atardı
Zlatan'dan Muhteşem Goller!
La Galaxy'e transfer olan İsveçli futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic ilk maçında şov yaptı. Los Angeles FC ile olan maça yedek olarak 71. dakikada giren Zlatan 3-0 geride olan takımının beraberlik golünü attı ve 90. dakikada maçtaki ikinci golünü atarak LA Galaxy takımının 4-3 kazanmasını...fav10.net
Hangi Futbol Yıldızı, 100 Milyon Dolara Hayır Dedi?
İsveçli futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Çin'deki bir futbol klubünün 100 milyon dolarlık teklifine hayır dedi. La Galaxy'e ile anlaşan futbolcu daha düşük fiyat olmasına rağmen Amerika'da olmayı tercih etti. Zlatan yaptığı bir röportajda şunları söyledi: "Ben Galaxy için oynayıp ne...fav10.net
Zlatan Chicago Fire'yi Tek Golle Devirdi!
La Galaxy'e transfer olan İsveçli futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic ilk maçında şov yapmıştı. Bu gece Chicago Fire ile karşılaşan La Galaxy, Zlatan'ın golüyle yeni bir galibiyet daha yaşadı. Maçtan önce Chicago takımının köşe yazarı John Kass, Zlatan'dan tedirgin olduğunu ve karnına ağrılar...fav10.net
@Araf @12.Adam @Tolstoyevski @BARON男爵 @Maskeli Fedai
Konuşmanın devamını okursa beni o 'abuk sabuk' güreşi izlemeye alıştırmaya çalışmışsınMaalesef yine haklıyım... kadınlar sadece voleybol oynamalı/takip etmeli... ✍️✍️✍️
Smackdown mu?Konuşmanın devamını okursa beni o 'abuk sabuk' güreşi izlemeye alıştırmaya çalışmışsın
Adına Pro Güreş mi ne demiş. Diğer sayfada video varSmackdown mu?
Abuk sabuk...Konuşmanın devamını okursa beni o 'abuk sabuk' güreşi izlemeye alıştırmaya çalışmışsın
Orda da o kelimeye takıldığın için vurgu yaptımAbuk sabuk...
Başka bir kelimeye takılma ihtimalim yok çünkü.Orda da o kelimeye takıldığın için vurgu yaptımmaksatıma ulaştım
Bir de egonun yakıştığı nadir insanlardan ben bir Mourinho bir de İbrahimoviç'e yakıştırıyorumIbrahimoviç cidden ekol efsane bir futbolcu, 50 sene sonra bile hatırlanır ne futbolcuydu diye..:
Hangi sayfa?Adına Pro Güreş mi ne demiş. Diğer sayfada video var
Şu yukarda etiket ettim ya, işte ilk konuya gir 2. sayfaHangi sayfa?
Hangi sayfa?
Sen futbol kulübünde mi oynadın bir şok daha yaşadımEzdiysem ne mutlu bana
Taktın sende şu avatarıma ha
Okul çağımda Göteborg'daki bir futbol kulübünde oynadım. Bizim burda yaygındır küçüklükten çeşitli spor dallarına yazılmak.
Karate istiyordum ama nasip olmadı.
Futbol ilede Üniversiteye başlayana kadar çok ilgiliydim. Bu sene yine takip etmeye başladım
Futbola ilgim bundan gelmekteSen futbol kulübünde mi oynadın bir şok daha yaşadım
Çok güzel bir şeymiş bizim ülkede o kadar aktiveteye yönlendirme yok. Kadın futbolunda da kötü değil galiba İsveç. Zaten bizim ülkede biraz yönlendirme olsa çok daha başarılı oluruz spor branşlarında.Futbola ilgim bundan gelmekte
Aynen orda da belirttiğim gibi çok yaygın burdaen az 1 spor dalına yazılır çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?