Zirveye Kartal Pençesi!

Dün gece Tottenham'ı desteklicem demiştin ondan şey ettim. Daha hafta arası yenildiniz, hafta sonu Allah daha beter etsin. Bu yorgunlukla Konya'ya da yenilirsiniz. Hadi inşallah.
merak etme 16.hafta sizi tokatlayıp kendimize geliriz bizim tokadımızı çok iyi bilirsiniz geçen senede 4 te 4 yaparken tokatlamıştık sonra bi daha kendinize gelemediniz az sabredin
uefa seviyesindeki bjk bizim bu halimizi bile yenemeyecek Allah ın izniyle
siz asteraslarla anca oynarsınız seviyeniz orası

n
Bir zahmet Ülke puanina katkiniz olsun artik kac senedir bir basariniz yok
ne kaç senesi aga 111 yıllık tarihlerinde avrupada bir başarıları yok ki en büyük başarıları 8-0

Daha geçen de Anderlecht gibi köy takımına rezil olmamış gibi konuşuyorsun hatırlatmak isterim. Burak'ın aldığı haksız penaltılar elle oynayıp gol atmalarda kurtaramayacak sizi bu sene. Hakeme rağmen 3 atarız size az sabredin.

hakem olmasa siz şuan ilk 3 te yoktunuz hakemlerle puan alan bjk den mi bahsediyorsun

klasik bjk li hakemler sırtladı haftalarca sizi be
köy takımı şampiyonlar liginde dünya devi uefa da he iyi güldüm
köy takımı dediğin anderletin tarihi bjk yi 5 le çarpar 5 e böler sonra yine 5 le çarpar

Sakin.
Bu kadar sinirlenme tamam senin dediğin olsun Belçika takımı Anderlecht, İngiliz takımı Tottenham'dan büyük olsun. Yalnız buna tek sen inanırsın.

Sakin.
Bu kadar sinirlenme tamam senin dediğin olsun Belçika takımı Anderlecht, İngiliz takımı Tottenham'dan büyük olsun. Yalnız buna tek sen inanırsın.
ben sakinim zaten sinirlenen sensin
zaten dediğim doğru sen bjk yi anderletle bir tutuyosan futbol bilginden şüphe ederim aç anderletin tarihine bi bak derim sizin tarihinizde 8 ler var sadece
)

KÖY TAKIMI anderlet;
dünya devi bjk; 8-0

ben sakinim zaten sinirlenen sensin
zaten dediğim doğru sen bjk yi anderletle bir tutuyosan futbol bilginden şüphe ederim aç anderletin tarihine bi bak derim sizin tarihinizde 8 ler var sadece
)
Tutturmuşsun 8'de 8 müflis tüccar gibi eski defterleri niye karıştırıyorsun. Ben sana Fenerbahçe'den 6 tane yediniz diye şey ettimiyim.

Tutturmuşsun 8'de 8 müflis tüccar gibi eski defterleri niye karıştırıyorsun. Ben sana Fenerbahçe'den 6 tane yediniz diye şey ettimiyim.
bende sana bjk ye 9 attığımızı söylemedim dikkat edersen
avrupadan bahsediyoruz

Haklı çıkmak için Google'dan yardım mı almaya başladın Allah iyiliğini versin.
kabul etmek çok mu zor anderletle kendinizi bir tutuyorsunuz
hem 9-2 yi hatırlamak için google a gerek yok

köy takımı anderlet lafına hala gülüyorum yalnız onlar köy takımıysa beşiktaş teraji lastik jimlastik takımıdır
)) rok

aga bizim 8-0 lık rekoru siz arsenal maçından sonra kırdınız daha neyin derdindesin

Senin uyku saatin geldi her şeyi birbirine karıştırmaya başladın.
Ben Galatasaray, Anderlecht'e yenilldi bizde senin beğenmediğin Tottenham'ı yendik dedim.

beşiktaş yunanıların bizi geçmesini engeledi şimdilik ama şuan iki yunan iki türk takımı avrupaya devam ediyor

Senin uyku saatin geldi her şeyi birbirine karıştırmaya başladın.
Ben Galatasaray, Anderlecht'e yenilldi bizde senin beğenmediğin Tottenham'ı yendik dedim.
ben her gece 3 te yatıyorum merak etme uyku saatime daha çok var
lafları döndürme be aga köy takımı deyip küçümsediğin takımın sana kim olduğunu gösteriyorum bana gelip günü birlik dandik takımları yenmenizi övmeyin hee tottenham eyvallah ama o bile dandik yani anderlet dağıtır bu tothennamı

bir maçta 8 fark yiyen avrupada tek takımın bjk olduğu ve bu rekorun hiç bi zmaan kırılmadığını hatırlatsam yeter heralde

istersen ligteki golleri de topla ama bi maçta 8 fark yok yok yok sadece bjk de var

dur o maçın özetini tekrar izlim aga komedi filmlerinden çok gülüyorum da

biz 4-1 yenildik 8-0 değil aga

sana bişey soracam bjk şampiyonlar liginde hiç gruptan çıkabildi mi
1986-87 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda çeyrek final yine 2002-03 sezonunda, Mircea Lucescu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final bileti aldık.