Zirveye Kartal Pençesi!

sağol aga bugün kötüydük yoksa bjk yi yenerdik :))))
uefadaki takımlar harbi dandik öyle böyle değil :D
Başarımızı hemen küçültme 8 tane eksik futbolcumuz vardı. Orta sahada Necip'le oynadık, karşısında oynayan Paulinho Brezilya milli takımının futbolcusu. :)

Bir kez de takdir et Beşiktaş'ın başarısını. :)

Başarımızı hemen küçültme 8 tane eksik futbolcumuz vardı. Orta sahada Necip'le oynadık, karşısında oynayan Paulinho Brezilya milli takımının futbolcusu. :)

Bir kez de takdir et Beşiktaş'ın başarısını. :)
aga onlarında vardır eksikleri mutlaka :D kabul et bjk uefa kupası seviyesinde bi takım ve şl de üst tur şansı yok tarihinizde sanırım şl üst turuda yok :D
kabul ediyorum ama takdir falan etmem banane bjk den

Tayyip yazan var mı?

Nasıl tanımıyon. :A
lafı oraya getiriyon hadi protesto etsenize tayyip erdoğan ı rezil etti bak istifaya davet edin :D

Beşiktaşımızı canı gönülden tebrik ediyorum maç bizim orda oynandı işin kötü yanı bizim mahalledeki trafodan dolayı bizimde 1 haftadan belli elektriğimiz gidip geliyo şansızlık ama olsun maçı kazandık o yeter.

aga onlarında vardır eksikleri mutlaka :D kabul et bjk uefa kupası seviyesinde bi takım ve şl de üst tur şansı yok tarihinizde sanırım şl üst turuda yok :D

lafı oraya getiriyon hadi protesto etsenize tayyip erdoğan ı rezil etti bak istifaya davet edin :D
İki eksik futbolcusu vardı ilk 11'den Lamela ve Lennon onlarda ikinci yarı girdiler oyuna tek gol pozisyonları yok. Tottenham Avrupa Ligi gruplarında tam 18 maç sonra mağlup oldu. En son 2011'de mağlup olmuş, buda mı gol değil. :)

İki eksik futbolcusu vardı ilk 11'den Lamela ve Lennon onlarda ikinci yarı girdiler oyuna tek gol pozisyonları yok. Tottenham Avrupa Ligi gruplarında tam 18 maç sonra mağlup oldu. En son 2011'de mağlup olmuş, buda mı gol değil. :)
tottenham ın mı kalımş ya göz var nizam var adamlar bitmiş resmen
uefa seviyesi her sezon daha da düşüyor bu bir gerçek
Galatasarayım uefayı aldığında şl ile uefa arasında fark yoktu aynı seviyedeydi şimdi arada dağlar var
hem fb ve bjk yi asla tebrik etmem bunu da belirteyim de bi daha takdir tebrik falan bunları söylemeyesiniz aga :D

Galatasarayım uefayı aldığında şl ile uefa arasında fark yoktu aynı seviyedeydi şimdi arada dağlar var
hem fb ve bjk yi asla tebrik etmem bunu da belirteyim de bi daha takdir tebrik falan bunları söylemeyesiniz aga :D
Aga o sene Sampiyonlar Ligi Sampiyonu kimsenin deviremedigi takimi yenmis süper kupayi almistik

Aga o sene Sampiyonlar Ligi Sampiyonu kimsenin deviremedigi takimi yenmis süper kupayi almistik
18 gol yediniz ayıptır geçmiş başarıyla mı övünüyorsunuz. :)

Gereksiz polemiklere gerek yok. Tayyip diyen de yok.
Bilmeyenler için söyliyim ben maçtaydım. @Yiğitt @Çiğdem- @papuleoo @Yakamoz-Asi @Billy Kane @34rcp44 😉
Atmosfer süperdi dimi. :D Özellikle karanlikta taraftar costurdu. :D

18 gol yediniz ayıptır geçmiş başarıyla mı övünüyorsunuz. :)
maç bitti o da geçmiştir geçmiş galibiyetle mi övünüyorsun :)
yediğiniz 8 lerle dünyaya rezil rüsva ettiğiniz zamanı metalist gibi takımlardan 4 lendiğiniz zamanları unutmayın bjk nin avrupada hiçbir başarısı yok :D
bizim sayemizde şl müziği dinliyorsunuz işte daha ne olsun :D

maç bitti o da geçmiştir geçmiş galibiyetle mi övünüyorsun :)
yediğiniz 8 lerle dünyaya rezil rüsva ettiğiniz zamanı metalist gibi takımlardan 4 lendiğiniz zamanları unutmayın bjk nin avrupada hiçbir başarısı yok :D
bizim sayemizde şl müziği dinliyorsunuz işte daha ne olsun :D
Dün gece Tottenham'ı desteklicem demiştin ondan şey ettim. Daha hafta arası yenildiniz, hafta sonu Allah daha beter etsin. Bu yorgunlukla Konya'ya da yenilirsiniz. Hadi inşallah. :):)