Zirveye Kartal Pençesi!

Dün gece Tottenham'ı desteklicem demiştin ondan şey ettim. Daha hafta arası yenildiniz, hafta sonu Allah daha beter etsin. Bu yorgunlukla Konya'ya da yenilirsiniz. Hadi inşallah. :):)
merak etme 16.hafta sizi tokatlayıp kendimize geliriz bizim tokadımızı çok iyi bilirsiniz geçen senede 4 te 4 yaparken tokatlamıştık sonra bi daha kendinize gelemediniz az sabredin :D uefa seviyesindeki bjk bizim bu halimizi bile yenemeyecek Allah ın izniyle :D siz asteraslarla anca oynarsınız seviyeniz orası :D

n
Bir zahmet Ülke puanina katkiniz olsun artik kac senedir bir basariniz yok :D
ne kaç senesi aga 111 yıllık tarihlerinde avrupada bir başarıları yok ki en büyük başarıları 8-0 :D

merak etme 16.hafta sizi tokatlayıp kendimize geliriz bizim tokadımızı çok iyi bilirsiniz geçen senede 4 te 4 yaparken tokatlamıştık sonra bi daha kendinize gelemediniz az sabredin :D uefa seviyesindeki bjk bizim bu halimizi bile yenemeyecek Allah ın izniyle :D siz asteraslarla anca oynarsınız seviyeniz orası :D

n

ne kaç senesi aga 111 yıllık tarihlerinde avrupada bir başarıları yok ki en büyük başarıları 8-0 :D
Daha geçen de Anderlecht gibi köy takımına rezil olmamış gibi konuşuyorsun hatırlatmak isterim. Burak'ın aldığı haksız penaltılar elle oynayıp gol atmalarda kurtaramayacak sizi bu sene. Hakeme rağmen 3 atarız size az sabredin. :)

Daha geçen de Anderlecht gibi köy takımına rezil olmamış gibi konuşuyorsun hatırlatmak isterim. Burak'ın aldığı haksız penaltılar elle oynayıp gol atmalarda kurtaramayacak sizi bu sene. Hakeme rağmen 3 atarız size az sabredin. :)
hakem olmasa siz şuan ilk 3 te yoktunuz hakemlerle puan alan bjk den mi bahsediyorsun :D
klasik bjk li hakemler sırtladı haftalarca sizi be
köy takımı şampiyonlar liginde dünya devi uefa da he iyi güldüm :D köy takımı dediğin anderletin tarihi bjk yi 5 le çarpar 5 e böler sonra yine 5 le çarpar :D

hakem olmasa siz şuan ilk 3 te yoktunuz hakemlerle puan alan bjk den mi bahsediyorsun :D
klasik bjk li hakemler sırtladı haftalarca sizi be
köy takımı şampiyonlar liginde dünya devi uefa da he iyi güldüm :D köy takımı dediğin anderletin tarihi bjk yi 5 le çarpar 5 e böler sonra yine 5 le çarpar :D
Sakin. :) Bu kadar sinirlenme tamam senin dediğin olsun Belçika takımı Anderlecht, İngiliz takımı Tottenham'dan büyük olsun. Yalnız buna tek sen inanırsın. :)

Sakin. :) Bu kadar sinirlenme tamam senin dediğin olsun Belçika takımı Anderlecht, İngiliz takımı Tottenham'dan büyük olsun. Yalnız buna tek sen inanırsın. :)
ben sakinim zaten sinirlenen sensin :D zaten dediğim doğru sen bjk yi anderletle bir tutuyosan futbol bilginden şüphe ederim aç anderletin tarihine bi bak derim sizin tarihinizde 8 ler var sadece :))

KÖY TAKIMI anderlet;
:D dünya devi bjk; 8-0 :D

ben sakinim zaten sinirlenen sensin :D zaten dediğim doğru sen bjk yi anderletle bir tutuyosan futbol bilginden şüphe ederim aç anderletin tarihine bi bak derim sizin tarihinizde 8 ler var sadece :))
Tutturmuşsun 8'de 8 müflis tüccar gibi eski defterleri niye karıştırıyorsun. Ben sana Fenerbahçe'den 6 tane yediniz diye şey ettimiyim. :)

10857833_775358415865378_1469799138607856510_n.jpg

Haklı çıkmak için Google'dan yardım mı almaya başladın Allah iyiliğini versin. :)
kabul etmek çok mu zor anderletle kendinizi bir tutuyorsunuz :) hem 9-2 yi hatırlamak için google a gerek yok :D

köy takımı anderlet lafına hala gülüyorum yalnız onlar köy takımıysa beşiktaş teraji lastik jimlastik takımıdır :))) rok :D

kabul etmek çok mu zor anderletle kendinizi bir tutuyorsunuz :) hem 9-2 yi hatırlamak için google a gerek yok :D

köy takımı anderlet lafına hala gülüyorum yalnız onlar köy takımıysa beşiktaş teraji lastik jimlastik takımıdır :))) rok :D
aga bizim 8-0 lık rekoru siz arsenal maçından sonra kırdınız daha neyin derdindesin :D

Senin uyku saatin geldi her şeyi birbirine karıştırmaya başladın. :) Ben Galatasaray, Anderlecht'e yenilldi bizde senin beğenmediğin Tottenham'ı yendik dedim. :)

beşiktaş yunanıların bizi geçmesini engeledi şimdilik ama şuan iki yunan iki türk takımı avrupaya devam ediyor

Senin uyku saatin geldi her şeyi birbirine karıştırmaya başladın. :) Ben Galatasaray, Anderlecht'e yenilldi bizde senin beğenmediğin Tottenham'ı yendik dedim. :)
ben her gece 3 te yatıyorum merak etme uyku saatime daha çok var :D lafları döndürme be aga köy takımı deyip küçümsediğin takımın sana kim olduğunu gösteriyorum bana gelip günü birlik dandik takımları yenmenizi övmeyin hee tottenham eyvallah ama o bile dandik yani anderlet dağıtır bu tothennamı :D

bir maçta 8 fark yiyen avrupada tek takımın bjk olduğu ve bu rekorun hiç bi zmaan kırılmadığını hatırlatsam yeter heralde :D

istersen ligteki golleri de topla ama bi maçta 8 fark yok yok yok sadece bjk de var :D
dur o maçın özetini tekrar izlim aga komedi filmlerinden çok gülüyorum da :D

biz 4-1 yenildik 8-0 değil aga :D

sana bişey soracam bjk şampiyonlar liginde hiç gruptan çıkabildi mi :D
1986-87 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda çeyrek final yine 2002-03 sezonunda, Mircea Lucescu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final bileti aldık. :)