Zeytin Tepesi Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Total:4,70 AB:5,20 diye düşünüyorum :D

Eceliyle ölecek Allah'ın sevdiği kulu işte.:ZAma bu hafta önemli olan.:Z(Sen msiin bu diziyi bırakan elimden çekeceksin.:A)
Yılmaz Şahin onu eceliyle öldürmez merak etme. :A :Z Asıl sen çok çekecen dizinin dip yapacak olan reytinglerinden. :Z

Küçük ağa gibi şoke edip anlıklarda 10'u da görebilir, 3 lerde de kalabilir. Herşey senaryonun temposu ve mantığına bağlı. :)

my ye fark atacak ha? 😕 bencede merhametin aynısı olur ilk bölümleri total 6 ab 7-8 gibi başlayabilir (tabi my nin absi bu hafta baya yükselir) ama sonradan yavaş yavaş düşüş yaşar

15-16 reyting yazarak sanki konuyla dalga geçmiş bazıları.Beğenmiyorsan yorum yapma.Hiç hoş değil böyle şeyler. .

15-16 reyting yazarak sanki konuyla dalga geçmiş bazıları.Beğenmiyorsan yorum yapma.Hiç hoş değil böyle şeyler. .
Dalga geçtiğimi nerden çıkardın? :) Önceki bir konuya da aynısını yazmıştım. Ayrıca forumdaki en büyük Zeytin Tepesi izleyicisi benim şimdiden. 😉

Dalga geçtiğimi nerden çıkardın? :) Önceki bir konuya da aynısını yazmıştım. Ayrıca forumdaki en büyük Zeytin Tepesi izleyicisi benim şimdiden. 😉
Ben ciddi yazdığını düşünmüyorum ve daha sonra hit yaptırıyorum falan demen de hiç hoş değil. :T: Hit yapması benim hiç önemli değil sadece çok merakla beklenen dizi olduğu için konusunu açtı..ama senin bunu demen beni çok kırdı

Ben ciddi yazdığını düşünmüyorum ve daha sonra hit yaptırıyorum falan demen de hiç hoş değil. :T: Hit yapması benim hiç önemli değil sadece çok merakla beklenen dizi olduğu için konusunu açtı..ama senin bunu demen beni çok kırdı
Asıl sen beni çok kırdın. Hem sana hit kazandırmam da kötü bir şey mi? Onu şaka amaçla söyledim hem. Ben de diziyi çok merak ediyorum ve inan niye kırıldın hiç anlamadım. Çünkü seni kıracak bir şey demedim. Kırsam da özür dilerdim. Ama ortada özür dileyecek bir durum yok. Niye bu kadar abarttın anlamadım açıkçası? :)

7-8 reyting alır diye tahmin ediyorum Muhteşem Yüzyıl'dan başka rakip yok:)