- Reaksiyon puanı
- 59,539
- Puanı
- 1,060
My`yi toz duman etsin.İzini bırakmasın reytinglerde İnşallahAga orası kesin zaten.Ama fark atmalı my'ye.
![]()
Konusu hit alıyor işte sayemde.Hem gerçek tahminlerim benim bunlar.
![]()
Forumu Zeytin Tepesi etkisi altına çalışıyorum diyelim.Hep iyi niyetinden yani.
Milletin aklını bulandırıyorsun.Birde ilk mesaja yazmışsın adamları heveslendiriyorsun.
![]()
Musti ölünce My'nin dip yapacağı gerçeğini kabullensen iyi olur.
Musti ölünde My'nin dip yapacağı gerçeğini kabullensen iyi olur.Yüksel Aytuğ yazmış bugün kadınlar çok üzülüyormuş Musti'nin ölümüne. Yani my'nin işi zor artık.
![]()
Link nerde aga bir bakayımMusti ölünde My'nin dip yapacağı gerçeğini kabullensen iyi olur.Yüksel Aytuğ yazmış bugün kadınlar çok üzülüyormuş Musti'nin ölümüne. Yani my'nin işi zor artık.
![]()
Özelden atıyorum aga.Link nerde aga bir bakayım![]()
Musti ölünce diziyi bırakacağım belli bir şeydi zaten.Zaten taa dizinin en başından beri hepsi Mustafa için izliyordu.
Sende fanlık yapıp ümitlendin yaa baya antici oldun.Yılların emeği var son 20 bölüm satış.
![]()
Musti ölünce diziyi bırakacağım belli bir şeydi zaten.Hürrem, Mihrimah, Sülo ve Rüstem'in hainliklerini izleyecek halim yok.
![]()
İşte en kötü Zeytin Tepesi bitince bakarım boşluktan.Fatma var şimdi Kara Ahmet geliyor sonra Mahi daha ölmedi melunluğa devam ederler.Beyazıt var en önemlisi.![]()
İşte en kötü Zeytin Tepesi bitince bakarım boşluktan.![]()
Biraz zorumarım Kurtludur o zeytinler.Zaten olmasada Hürrem iki hamlede kurtlandırır.
![]()
Hürrem teyzeden umudumuz yok maalesef o kendini kurtarsın yeter.umarım Kurtludur o zeytinler.Zaten olmasada Hürrem iki hamlede kurtlandırır.
![]()