xBUGRAx
Süper Emekli
Öpüşüyorlar.
Ne kadar masummuşum….Yine öpüşüyorlar.
Öpüşüyorlar.
Ne kadar masummuşum….Yine öpüşüyorlar.
İlk bölümleri izleyip sonradan bırakmışsın hainlik o zaman da varmış zaar.Ne kadar masummuşum….
Nasıl bir boşluğa düşmüşsem zaten çok kötü bir dönemimdi…İlk bölümleri izleyip sonradan bırakmışsın hainlik o zaman da varmış zaar.
Sayın Gs'li dostum bu adamların zeytin sevdalarının nereden geldiği belli oldu, sırada üzümle alakalı konuyu aydınlatmak var...
Ahahahahah adamlara bak yaBöyle bir dizinin varlığından bile yeni haberim oluyorBu konuyu ortaya çıkarttığına göre Şerlok beyciğimin favorisi demek ki bu dizi. Gece gece özleyip hasret gidermek istemiş dizisiyle@MEnes
Ahahahahaha.Rezil herifler işte yoldaşım... Kanımı donduruyorlar artık, diyecek şey bulamıyorum bu çöplere...@Sherlock @Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostum iki hainin gerçek yüzünü forum halkına ifşa etmeye devam edeceğiz.. Kaçış yok.. @MasacRE @MEnesSayın Gs'li dostum bu adamların zeytin sevdalarının nereden geldiği belli oldu, sırada üzümle alakalı konuyu aydınlatmak var...
Ahahahahaha.Ya ben adaşım mıyım kardeşim böyle tuhaf yerli dizileri izleyeceğim, lütfen biraz gerçekçi hainlikler yapalım.
Djsjsjdkjsjdjajdjsjs.. @MEnes @MasacRE
Yapma..@Sherlock ile burada boş yapacağınıza parlak konusuna gelip yorum yapsanıza!!!
Geleceksin!
Güzeller dururken senin parlakla ne işimiz olur.@Sherlock ile burada boş yapacağınıza parlak konusuna gelip yorum yapsanıza!!!
O güzel dediğin ecünnülerin elinden olacak ölümün zaten, al başına çal.Güzeller dururken senin parlakla ne işimiz olur.@Maskeli Fedai
Hadi oradan, güzeller asla yapmazlar öyle şeyler.O güzel dediğin ecünnülerin elinden olacak ölümün zaten, al başına çal.Ne varsa şu ecünnülerde...
Yapınca görürsün, zevksiz herif.Hadi oradan, güzeller asla yapmazlar öyle şeyler.@Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostumla dünyanın en zevkli insanları olduğumuz gerçeği... @Maskeli FedaiYapınca görürsün, zevksiz herif.
Kargalar güler bu yalana ancak.Sayın Gs'li dostumla dünyanın en zevkli insanları olduğumuz gerçeği... @Maskeli Fedai
Geleceksin!
Sayın Gs'li dostumla beraber güzeller konusu yoksa hiçbir konuya uğramayız..Güzeller dururken senin parlakla ne işimiz olur.@Maskeli Fedai
Güzellerden birisi için konu açarsan, seve seve geliriz.Sayın Gs'li dostumla beraber güzeller konusu yoksa hiçbir konuya uğramayız..
Sayın Gs'li dostumla beraber güzeller konusu yoksa hiçbir konuya uğramayız..
Rüyanızda bile göremezsiniz ecünnü konusu açtığımı.
@Sherlock ile burada boş yapacağınıza parlak konusuna gelip yorum yapsanıza!!!
Var mı yok mu... Benim kafam karıştı.Rüyanızda bile göremezsiniz ecünnü konusu açtığımı.Hem sizin gibi zevk yoksunu insanların parlak konusunda işi yok.
Yorum yapmaya çağırmam zevk sahibi olduğunuz için değil, gelip erkek görmeniz ve kendinizden utanmanız içindir.Var mı yok mu... Benim kafam karıştı.@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?