Niye değişti fikrin?İzlemeyi düşünüyordum ama nedense izleyesim yok.
Dedim ya tv izleyesim yok. Hem bugün Real Madrid, Atletico Madrid maçı var 21.00'de onu izlerim. Forumdan yorumlara bakarım ona göre tekrarını izlerim bi.Niye değişti fikrin?
Tamam. Tekrarını izle muhakkak dizi güzel şimdiden garantisini veriyorum.Dedim ya tv izleyesim yok. Hem bugün Real Madrid, Atletico Madrid maçı var 21.00'de onu izlerim. Forumdan yorumlara bakarım ona göre tekrarını izlerim bi.
Bende tam tersini düşünüyorum. Doğru bir strateji uygulanırsa tutar bu dizi.Kanal D böyle bir diziyi nasıl kabul eder aklım almıyor? Diziye ısınmaya çalıştım da yok olmuyor yani soğuk bir dizi..
Bu dizi tns deneklerine çok fazla olaylar karışık kimse kafasını yorup da takip etmez bence. Sonu İnadına Yaşamak gibi olacak dizinin maalesef..Bende tam tersini düşünüyorum. Doğru bir strateji uygulanırsa tutar bu dizi.
Bence asıl süprizi TNS'de yapacakBu dizi tns deneklerine çok fazla olaylar karışık kimse kafasını yorup da takip etmez bence. Sonu İnadına Yaşamak gibi olacak dizinin maalesef..
İnşallah dediğin gibi olur.Bence asıl süprizi TNS'de yapacak
Büyük bir merakla bekliyorum. Eminim harika bir iş çıkmıştır ortaya. Bence my'ye ciddi bir rakip geliyor.
Korkun Kanal D'den.
Nerden anladın daha başlamadan? İlk bölümüne şans ver bari beğenmezsen bırak. Ama çok beğeneceğin için sıkıntı yok bence.
Kanal D böyle bir diziyi nasıl kabul eder aklım almıyor? Diziye ısınmaya çalıştım da yok olmuyor yani soğuk bir dizi..
Eyvallah. Diziyi izlemeden salladım işte öyle bir şeyler izleyince öyle olmadığını anladım.----------------------------
bu yorumları yapan aynı kişi ? yarım saat arayla 180 derece dönüş bir rekordur
Belki isim kısaltmaları olabilir. Zey : Zeynep, Tin : aklıma isim gelmedi.Dizi Dünya çağında TT olmuş ZeyTin Tepesi olarak. T niye büyük bilmiyorum.