Kanal D Zeytin Tepesi - Dizi Yorumları

Sayın Gs'li dostum iki hainin gerçek yüzünü forum halkına ifşa etmeye devam edeceğiz.. Kaçış yok.. @MasacRE @MEnes

Yıllar sonra, bu iki hainin gerçek yüzü tam anlamıyla ortaya çıktıktan sonra, bu günler yeni üyelere "her şey bir zeytin ile başlamıştı..." denilerek anlatılacak... @MasacRE @MEnes
Ben de yıllar sonra bu mesajlara baktığımda bu inanılmaz boşu neden bu kadar uzattığınızı görüp sizi ve seviyesiz goygoylarınızı gömmeye devam edeceğim... :A Nerede 'Tost Makinesi' goygoyu nerede bu çöp goygoy...

Ben de yıllar sonra bu mesajlara baktığımda bu inanılmaz boşu neden bu kadar uzattığınızı görüp sizi ve seviyesiz goygoylarınızı gömmeye devam edeceğim... :A Nerede 'Tost Makinesi' goygoyu nerede bu çöp goygoy...
Zeytinli fanteziler yapmasaydınız veya yaparken bizi de çağırsaydınız hep beraber ‘Tost makinesi’ goygoyu yapardık… :A @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE

Sayın Gs'li dostum bu adamların zeytin sevdalarının nereden geldiği belli oldu, sırada üzümle alakalı konuyu aydınlatmak var...

Ahahahahaha. :A Ya ben adaşım mıyım kardeşim böyle tuhaf yerli dizileri izleyeceğim, lütfen biraz gerçekçi hainlikler yapalım. :A
Gerçekçi hainlikler yapalım diyen adama bak. Günlerdir üzüm ve zeytin üzerinden atmadık iftira bırakmadı bize :A