xBUGRAx
Süper Emekli
Reytinge göre mi izliyorsun? .s.s
Yok bir olmamışlık var dizide tat vermiyor.
Reytinge göre mi izliyorsun? .s.s
Benim de beklentim fazlaydı. Sağlık olsun.Yok bir olmamışlık var dizide tat vermiyor.
Benim de beklentim fazlaydı. Sağlık olsun.AŞK ve Zeytin Tepesi ile Çarşambaları hayal kırıklığı yaşattı Kanal D. Umarım Paşa Gönlüm güzel olur.
Fragman müziğini sevdim ben. Tutma şansı var.O dizi çok zorlama olmuş bence yapmak için yapmışlar plato bile kurmamışlar ÖBGZK'nin artıklarında çekiyorlar.
Fragman müziğini sevdim ben. Tutma şansı var.
valla sizin işte iyi ya biz yukarı çıkarsak ceza alırızama siz yapınca bişey olmuyor
Dizi yorum konusu up'lattı diye ceza alan kimse olmamıştır muhtemelen bugüne kadar.valla sizin işte iyi ya biz yukarı çıkarsak ceza alırızama siz yapınca bişey olmuyor
Mesela birer gün arayla eski dizi yoprum yaz.Ben Akasya Durağına yorum yaptım.Hepsini 1 günde huplatmavalla sizin işte iyi ya biz yukarı çıkarsak ceza alırızama siz yapınca bişey olmuyor
Aynen ceza almadım ben.Eski konulara bir tane sadece kardeşim.Dizi yorum konusu up'lattı diye ceza alan kimse olmamıştır muhtemelen bugüne kadar.
Koca Koca Yalanlar'ı uplatmıştım Jet Sosyete'yi de ceza almadımDizi yorum konusu up'lattı diye ceza alan kimse olmamıştır muhtemelen bugüne kadar.
Favori sözlük ü uplatsam ceza falan almam değil mi alsam da fark etmez artık en fazla konu açma yetkim gider artıkDizi yorum konusu up'lattı diye ceza alan kimse olmamıştır muhtemelen bugüne kadar.
Ahahahahah adamlara bak ya
Rezil herifler işte yoldaşım... Kanımı donduruyorlar artık, diyecek şey bulamıyorum bu çöplere...Ahahahahah adamlara bak yaBöyle bir dizinin varlığından bile yeni haberim oluyorBu konuyu ortaya çıkarttığına göre Şerlok beyciğimin favorisi demek ki bu dizi. Gece gece özleyip hasret gidermek istemiş dizisiyle@MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?