Sana Ogün konuşma habı içtirirz. HaledersinHava 24 derece ama hissedilen 48 derece, bazen oluyor böyle haliyle
------
Benden pek konuşkan sunucu olmaz maalesef ama sizlerin yarışacağı hafta sorumluluğu üstlenirim tabii ki gerekirse
Sana Ogün konuşma habı içtirirz. HaledersinHava 24 derece ama hissedilen 48 derece, bazen oluyor böyle haliyle
------
Benden pek konuşkan sunucu olmaz maalesef ama sizlerin yarışacağı hafta sorumluluğu üstlenirim tabii ki gerekirse
Seni alalım özel konuk olarak istiyorsan bayramdaYakında sende sunarsın bu gidişleben ve @xdragxx i Kurban Bayramına özel mi konuk alsanmiktarlar 480 bin ve yukarısı olacak20 kutu yeter
Bana 1 TL verirsinSeni alalım özel konuk olarak istiyorsan bayramdaTolsto sunar kutu değerleri benim de gözetimimde olur
Tamam zaten o yüzden 2 kişi olması lazım
Ben orda ikimiz derken ayrı ayrı yarışma dedim. Bana para değeri, sanada eşya olarak yapalımTamam zaten o yüzden 2 kişi olması lazım
Niye bana eşyaBen orda ikimiz derken ayrı ayrı yarışma dedim. Bana para değeri, sanada eşya olarak yapalım
@Tolstoyevski , somurtkan şirin moduna dönecekmiş.
Eşya derken araba motosiklet vs yani 1 TL almaya çekinirsenNiye bana eşya
Yok ben daha konuk olmam işte seni yaparız bayramda
Yok yok formatı bozmayalımEşya derken araba motosiklet vs yani 1 TL almaya çekinirsen
Sende para olarak yarış ama kaybetmekten korkarsınYok yok formatı bozmayalım
Niye korkam beSende para olarak yarış ama kaybetmekten korkarsın
Yok benden ev eşyası olur mu onu soruyorEşya derken arasına araba ev koyacaktım
Ne manadaYok benden ev eşyası olur mu onu soruyor
Bilmiyorum benden iyi mikser olur amaNe manadabilmiyorum ki
Hangi marka ? @DosiBilmiyorum benden iyi mikser olur ama
Boyum 1.88 nasıl yer cücesi olamHangi marka ? @DosiÇakma yer cücesi olma yolunda hızlı ilerliyorsun.
SjsjjsjsjBilmiyorum benden iyi mikser olur ama
12.adam ve yaratıcı düşünceleri işteSjsjjsjsj
Çok sanmıyorum
Yada dur, senle ilk tanıştığımız dönemlerde çok fenasın, zamamında olsaydın olaylar çıkardı o potansiyel var demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?