Benim yaptığım hazırından farklı değil. Daha iyi. Öyle derlerYok seviyorum ama uğraşmaya değer bir şey olarak görmüyorum hazır alınır yani
Benim yaptığım hazırından farklı değil. Daha iyi. Öyle derlerYok seviyorum ama uğraşmaya değer bir şey olarak görmüyorum hazır alınır yani
Son kararın mı?Kendisi yok sanki ama ben onun kutusundan mavi hissediyorum.
Evet son kararımSon kararın mı?
Ulan, Sanki eşine akşam ne yemek istediğini söylüyor. @Dosi , akşam işten dönerken evde ne lazım diye sana sordu mu?Güzeeel afiyet olsun yanına da bulgur pilavı yap
Tamam öyledir zaten de işte uğraşmaya değmez diyorumBenim yaptığım hazırından farklı değil. Daha iyi. Öyle derler
Cehennet maalesef 500.000 TL açtı. Teklif öncesi son 5 kutu hala 2 adet 500.000 TL var moral bozmak yok...Evet son kararım
Tavsiye veriyor işte ne olacakUlan, Sanki eşine akşam ne yemek istediğini söylüyor. @Dosi , akşam işten dönerken evde ne lazım diye sana sordu mu?
Görmeden açtım zaten de son kararım dedikten sonra dönüş olmaz...
Hayırlısı , yine de teşekkür ederim @cehennetCehennet maalesef 500.000 TL açtı. Teklif öncesi son 5 kutu hala 2 adet 500.000 TL var moral bozmak yok...
12.Adam ve abartıları işteTavsiye veriyor işte ne olacak
Ya biliyorum. Sadece o bi deseydi yine açardın.Görmeden açtım zaten de son kararım dedikten sonra dönüş olmaz...
Belki de 1 adet 500.000 TL kutumuzadır. Bu sefer güzel düşün arka arkaya açacağın 2-3 mavi tabloyu olumlu olarak değiştirir.Hayırlısı , yine de teşekkür ederim @cehennet
Ama iki tane 500.000 i bulmamam lazım şimdilik
Online değil maalesef..Ya biliyorum. Sadece o bi deseydi yine açardın.
Kanat kendisi doyurur zaten12.Adam ve abartıları işteSadece patates kızartması doyurmaz ama sen yap yine de...
3 numaralı kutunun sahibi @EmreCan buralarda mı acaba?Sıradaki kutum 3 numaralı kutu
3 dakika takılıydı konuda. Offline değildi. O çıkış yapıyor giderkenBelki de 1 adet 500.000 TL kutumuzadır. Bu sefer güzel düşün arka arkaya açacağın 2-3 mavi tabloyu olumlu olarak değiştirir.
------
Online değil maalesef..
2-3 dakika bekledik maalesef. Yarışmacı da önce aç sonra son kararım dedi...3 dakika takılıydı konuda. Offline değildi. O çıkış yapıyor giderken
Kendisi buralardaysa düşüncesini merak ediyorum3 numaralı kutunun sahibi @EmreCan buralarda mı acaba?
Tavsiyesini gerçek eşine saklasın.Tavsiye veriyor işte ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?