Benim yaptığım hazırından farklı değil. Daha iyi. Öyle derlerYok seviyorum ama uğraşmaya değer bir şey olarak görmüyorum hazır alınır yani![]()
Benim yaptığım hazırından farklı değil. Daha iyi. Öyle derlerYok seviyorum ama uğraşmaya değer bir şey olarak görmüyorum hazır alınır yani![]()
Son kararın mı?Kendisi yok sanki ama ben onun kutusundan mavi hissediyorum.
Evet son kararımSon kararın mı?
Ulan, Sanki eşine akşam ne yemek istediğini söylüyor. @Dosi , akşam işten dönerken evde ne lazım diye sana sordu mu?Güzeeel afiyet olsun yanına da bulgur pilavı yap![]()
Tamam öyledir zaten de işte uğraşmaya değmez diyorumBenim yaptığım hazırından farklı değil. Daha iyi. Öyle derler![]()
Cehennet maalesef 500.000 TL açtı. Teklif öncesi son 5 kutu hala 2 adet 500.000 TL var moral bozmak yok...Evet son kararım
Tavsiye veriyor işte ne olacakUlan, Sanki eşine akşam ne yemek istediğini söylüyor. @Dosi , akşam işten dönerken evde ne lazım diye sana sordu mu?![]()
Görmeden açtım zaten de son kararım dedikten sonra dönüş olmaz...
Hayırlısı , yine de teşekkür ederim @cehennetCehennet maalesef 500.000 TL açtı. Teklif öncesi son 5 kutu hala 2 adet 500.000 TL var moral bozmak yok...
12.Adam ve abartıları işteTavsiye veriyor işte ne olacak![]()
Ya biliyorum. Sadece o bi deseydi yine açardın.Görmeden açtım zaten de son kararım dedikten sonra dönüş olmaz...
Belki de 1 adet 500.000 TL kutumuzadır. Bu sefer güzel düşün arka arkaya açacağın 2-3 mavi tabloyu olumlu olarak değiştirir.Hayırlısı , yine de teşekkür ederim @cehennet
Ama iki tane 500.000 i bulmamam lazım şimdilik
Online değil maalesef..Ya biliyorum. Sadece o bi deseydi yine açardın.
Kanat kendisi doyurur zaten12.Adam ve abartıları işteSadece patates kızartması doyurmaz ama sen yap yine de...
3 numaralı kutunun sahibi @EmreCan buralarda mı acaba?Sıradaki kutum 3 numaralı kutu
3 dakika takılıydı konuda. Offline değildi. O çıkış yapıyor giderkenBelki de 1 adet 500.000 TL kutumuzadır. Bu sefer güzel düşün arka arkaya açacağın 2-3 mavi tabloyu olumlu olarak değiştirir.
------
Online değil maalesef..
2-3 dakika bekledik maalesef. Yarışmacı da önce aç sonra son kararım dedi...3 dakika takılıydı konuda. Offline değildi. O çıkış yapıyor giderken
Kendisi buralardaysa düşüncesini merak ediyorum3 numaralı kutunun sahibi @EmreCan buralarda mı acaba?
Tavsiyesini gerçek eşine saklasın.Tavsiye veriyor işte ne olacak![]()