Hayır okumadım.Diziyi bırakma kararı tamamen bana aitti zaten girmemem gereken bir işte
Bu arada @Cervantes okudun mu bari?
Hayır okumadım.Diziyi bırakma kararı tamamen bana aitti zaten girmemem gereken bir işte
Bu arada @Cervantes okudun mu bari?
En sadık yarışmacılarımızdan biri okumadıysa demek ki boş işmiş ciddenHayır okumadım.Forumda dizi okumayı pek sevmiyorum. Bence sen format işine girerek en doğrusunu yapmışsın, bak sonra yayından kalkıyor birkaç bölüm sonra.
Bayram için talep de çok ama
Kendi adınıza konuşun.Bayram için talep de çok ama
Bayram dediğin nedir ki 2 et yiyip evlerimizde oluruz zaten...
Senin bu kadar bayram sever olduğunu bilmezdikKendi adınıza konuşun.
Ben sevmiyorum, aileyle yaşamanın bedelini ödüyorum...Senin bu kadar bayram sever olduğunu bilmezdik
Sizde çok akraba var galibaBen sevmiyorum, aileyle yaşamanın bedelini ödüyorum...
Çok var bir de ilk günü kesim işinde bir araya geliniyor onlarla.Sizde çok akraba var galibaBizde Ankara'da gideceğim 2 yer var zaten onu da bayramın ilk günü hallediyorum
Kutunda mavi varmış zaten abla. O yüzden belki daha hayırlı oldu senin bu hafta yarışmaman.Angelica yarışamadı ama
Kutunda mavi varmış zaten abla. O yüzden belki daha hayırlı oldu senin bu hafta yarışmaman.
Angelica yarışamadı ama
Son 2 kutu kala diğer kutuyla değiştirebiliyorsun. Olmadı öyle yaparsın yarışırken .Her zaman mavi var kutumda yarışırken kutuma gitmemem lazım galiba
Bayram sonrası kurada sen çıkta sana bir 500.000 açayım temizinden.Haftaya yarışırsın. Bayram öncesi yoğunsun sanırım.
Haftaya yarışırsın. Bayram öncesi yoğunsun sanırım.
Son 2 kutu kala diğer kutuyla değiştirebiliyorsun. Olmadı öyle yaparsın yarışırken .
------
Bayram sonrası kurada sen çıkta sana bir 500.000 açayım temizinden.
Ya belli değildi gideceğimiz abim dün gelip anne sıcaklarda burda durmayın gidelim deyince annem gidelim madem deyince geldik annemin dizinde problem olduğu için tüm işler bende ondan canım zaten sabah erkende geldik babamın amca oğlu vefat etti de babam adanada daha işte
------
Doğru oda vardı bak unutmuşum iyi ki hatırlattın
Son 2 kutu kala diğer kutuyla değiştirebiliyorsun. Olmadı öyle yaparsın yarışırken .
------
Bayram sonrası kurada sen çıkta sana bir 500.000 açayım temizinden.
Ee sen milletin başını yakarken sıkıntı yoktu tabii.Oturup ağlamamı istiyorsun galiba.
Kolay Gelsin. Zor senin de işin. Müsait olunca yaparlar yarışmanı. Sen kendini sıkma.
Oturup ağlamamı istiyorsun galiba.
Ee sen milletin başını yakarken sıkıntı yoktu tabii.
Takılıyorum ya ciddiye alma.Kırmızı çıktığında nasıl üzülüyorum biliyorsun. Ben hep mavi açmak istiyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?