Yukardaki soruya cevap ver yarın kaç alır yarışmacı@Dosi nin sana karşı antivirüs programı olduğundan ne yapsan duvardan sekip sana geliyor.
Zey TV 🍒 bünyesinde çalışan tüm çalışanlarımız ailemizin bir parçasıdır. Kendi aramızda zaman zaman fikir ayrılıkları olsada dış cephede bizi hedefe alan kişilere karşı tek yürek tek bilekiz@Dosi nin sana karşı antivirüs programı olduğundan ne yapsan duvardan sekip sana geliyor.
Aşk olsun beni ayrı olarak tanıtsaydın starım ben en iyiyim...Zey TV 🍒 bünyesinde çalışan tüm çalışanlarımız ailemizin bir parçasıdır. Kendi aramızda zaman zaman fikir ayrılıkları olsada dış cephede bizi hedefe alan kişilere karşı tek yürek tek bilekiz
@Tolstoyevski (ortaklık dışında) @xdragxx @Sherlock kanalımızda program yapan değerli çalışanlarımız. Ek olarak @MEnes ilede nezaman yayınlanacağı belli olmayan bol boş ve eğlenceli bir program gelecektir.
Bunların haricinde sen ve bir kaç kadrolu jüri halkımızıda korumak ve destek çıkmak en büyük isteğimdır.
Saygılarımla
Dosi
Zey TV 🍒 Kanal sahibi
@Tolstoyevski ve @Sherlock 'a nazaran mı?Aşk olsun beni ayrı olarak tanıtsaydın starım ben en iyiyim...
Zey TV 🍒 bünyesinde çalışan tüm çalışanlarımız ailemizin bir parçasıdır. Kendi aramızda zaman zaman fikir ayrılıkları olsada dış cephede bizi hedefe alan kişilere karşı tek yürek tek bilekiz
@Tolstoyevski (ortaklık dışında) @xdragxx @Sherlock kanalımızda program yapan değerli çalışanlarımız. Ek olarak @MEnes ilede nezaman yayınlanacağı belli olmayan bol boş ve eğlenceli bir program gelecektir.
Bunların haricinde sen ve bir kaç kadrolu jüri halkımızıda korumak ve destek çıkmak en büyük isteğimdır.
Saygılarımla
Dosi
Zey TV 🍒 Kanal sahibi
Bu arada içine @serhatt mı kaçtıAşk olsun beni ayrı olarak tanıtsaydın starım ben en iyiyim...
Artık kim gibi yazdıysam neyse uzatmayalım bu konuyu
Bu hafta aldığımız reyting 5 aylık gelir kadar geldi. Al en lüks eşyalarla donantKanal binasındaki klima sistemini yenileyelim diyorum, yarışma esnasında zaten ortam kalabalık, yeterince serinletmiyor
SjsjjsjjsjjsjsjArtık kim gibi yazdıysam neyse uzatmayalım bu konuyu
Bu hafta aldığımız reyting 5 aylık gelir kadar geldi. Al en lüks eşyalarla donant
Eşya dedim. Sen onları eşya olarak mı görmektesin 😱Sekreter hanımları da seçmekte özgür müyüm manken ajansından
Benim kopya çekmek gerekiyor. Türkçe adlarına hakim değilim fazla@12.Adam bu arada güzel ilham verdin Tolsto'ya somurtkan diyerek
Bu konuyu senden aldığım ilhamla açtım
Yukarıdaki Üye Hangi Şirin?
Çocukluğumuzun çizgi filmi olan Şirinler'de birçok farklı şirin vardı. Somurtkan şirin, gözlüklü şirin, güçlü şirin vs... Bu konuda yukarıdaki üyenin hangi şirin olduğunu yazacağız :A Şirinler Köyü'nün de dışarısına çıkabiliriz :A İyi oyunlar :Afav10.net
A.O.B.Ö.B.İ.M? 😱Eşya dedim. Sen onları eşya olarak mı görmektesin 😱
Yok ona gerek yokEşya dedim. Sen onları eşya olarak mı görmektesin 😱
------
Benim kopya çekmek gerekiyor. Türkçe adlarına hakim değilim fazla
Aaa ozaman desene. UydurayımYok ona gerek yok
Filozof şirin diye bir şirin de yok köyde ama ben öyle dedim mesela
Öyle olduğunu garanti ettin boşuna her mevzuda sıcak hava demeA.O.B.Ö.B.İ.M? 😱
Yok yok sıcak havadan kelimeyi okuyamamışım tamSıcakların tek olumlu yanı, her suçu sıcak havaya atmak
Aaa ozaman desene. Uydurayım
------
Öyle olduğunu garanti ettin boşuna her mevzuda sıcak hava deme
Al sana sekreterYahu tamam masa alacağız, sandalye alacağız da sekreter lazım bizlere bunları düzenleyecek, sistemi planlayacak, konukları ağırlayacakGeçen ışıklar gittiğinde kaos çıkmıştı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?