Damien Duff
Favori Üye
Öğretmen waterfordu gezin dedi yanima su almam gerekiyor birde maskeMuallak bir yanıt oldu.
Öğretmen waterfordu gezin dedi yanima su almam gerekiyor birde maskeMuallak bir yanıt oldu.
Üsküpde yaşıyor Ferdi.Muallak bir yanıt oldu.
Dubline 4.5 Saat uzakliktaÜsküpde yaşıyor Ferdi.
Forumun muhtarı 😆Üsküpde yaşıyor Ferdi.
Buralardan kaçmak için vize bekleyen ben;@BARON男爵 Tüm forum sana geleceğiz kanka.. Başka çare kalmadı... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kuzzz, ( @xemrexxx style ) yaşadığın şehri gezip görmedin mi?Kayseride yaşayan biri olarak daha bir kere bile Erciyese gitmemiş biriyim bu ülkeler büyük hayal benim için @The_Erinch Abicim harika bir konu yine emeğine sağlık
Irlandayi gezmekKayseride yaşayan biri olarak daha bir kere bile Erciyese gitmemiş biriyim bu ülkeler büyük hayal benim için @The_Erinch Abicim harika bir konu yine emeğine sağlık
Droghedayi geziyorumKuzzz, ( @xemrexxx style ) yaşadığın şehri gezip görmedin mi?
Bəlkə çoxdan olub, yadıma gəlmir. Amma mazaret edən biri deyiləm. Səni tanımaq istərdim nə vaxtsa.Ben bir kere teklif etmiştim. Sen mazaret buldun.
Kızzz sennn salondan mutfağa geç yeter bizee . @Zeyno @Emre OzansoyKayseride yaşayan biri olarak daha bir kere bile Erciyese gitmemiş biriyim bu ülkeler büyük hayal benim için @The_Erinch Abicim harika bir konu yine emeğine sağlık
Buralardan kaçmak için vize bekleyen ben;
Ekli dosyayı görüntüle 119643
Bende Dubline döndüm DroghedadanOnu yapıyorum abi az önce çay aldım geldim
Bende Dubline döndüm Droghedadan
Teşekkür ederim . Baktım arı maya piyasaya çıktı bende çıkayım dedim . @dosimosi@The_Erinch abi senin Konularını çok özlemişim. Eline emeğine sağlık yine çok güzel bir konu seçmişsin.😊
Konuya gelirsem nedense Karadağ merak ettim gitmek isteseydim oraya gitmek isterdim hem ucuzmuş😊. Hala paramızla gidilebilecek ülkelerin olması güzel bir şey.
Drogheda cok soguktu Dubline göreNasıl orda havalar