Zeki Bayan Mı, Güzel Bayan Mı?

Zeki Bayan Mı, Güzel Bayan Mı?

• zeki bayan

Oy: 4 57.1%
  • güzel bayan

Oy: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7
Hem zeki olması lazım aynı zamandada güzel işte ikisini bir arada bulursam evlenirim yoksa kalsın :)

Ya birde şu şekilde düşündüm çirkin bir kişi çirkin olduğunu bildiği için bunalıma girer ve kafasını kullnamaz..zeki ise zaten güzeldir derdi olmaz :D :D

Aga inşallah o %10'luk kesimden az konuşan, kendimize göre daha az zeki bir kız bulabiliriz yoksa işimiz zor. :D Bulamazsak da artık kaderimizde neyse o. :D Ama benim eşim çok konuşan, başımın etini yiyen biri olursa ben bir ömür onu çekemem açık ve net. :D
valla aynen aga mümkünse ben söz verince konuşsun sadece itiraz etmesin ne dersem o off bile demesin :D

valla aynen aga mümkünse ben söz verince konuşsun sadece itiraz etmesin ne dersem o off bile demesin :D
Aga çok şey istiyoz be bizde. :D Kadın konuşacak elbet yoksa hayat mı geçer? :kiki: Ama dozajında yani abartmasın yeter. :D Ayrıca merak etme itiraz ederler. Kadınlar kolay kolay memnun olmazlar bir şeyden. :D

Aga çok şey istiyoz be bizde. :D Kadın konuşacak elbet yoksa hayat mı geçer? :kiki: Ama dozajında yani abartmasın yeter. :D Ayrıca merak etme itiraz ederler. Kadınlar kolay kolay memnun olmazlar bir şeyden. :D

tabi aga abartmış olabilir sonuçta köle almıyoruz eş alıyoruz kendimize :D ama dırdır etmesin fazla yani sevmiyorum çok konuşanları :D