ZAYN - Dusk Till Dawn ft. Sia (Yeni Klip)

Hadi Sia neyse de -onu da çok tanımıyorum- Zayn mi dünyanın en büyük iki sesinden biri? :D @sokak sanati

Bir daha açıp dinleme etkisi yaratmadı şarkı. :A

Bi kusur mu buldun seste. Seni parayla bile aforoz etmeyeceğiz. Döve döve kırbaçla aforoz edileceksin:A

Kaç kez dinledim ama bıkmıyorum hiç. Ayrıca Zayn sen insan mısın be :A

Oyy süpersin yaa. Adamı benim dışımda seven çıktı.:bhr::F
Bende indirdim hemen yoksa araçta işte her yerde dinliyorum.:F

@Ahmed bu şarkıya video çekin.:A

Önemli olan bana göre nasıl oluşu zaten.:A

Top 50'de ilk 20'me girecek 3. Zayn şarkısı hayırlı olsun. Pillowtalk, BeFour'dan sonra bu harika oldu. Her yıl 1 tane ekliyor listeme.:Z

Klipte efsane bu arada. Biraz Justin'in Let me love you şarkısına benzetsemde daha orijinal bu. Kurşun mu o son sahnede patlayanlar:bhr:

@turkuazz sende gel. @XanTier yorumunu göremedim seninde.:A

Kalite paylaştıkça çoğalır. @Thequeer @MasacRE- @Doğu sizlerde nasiplenin.:A @berkann
Ben kulağımı seviyorum böyle şeyler dinleyemem :A

Ben kulağımı seviyorum böyle şeyler dinleyemem :A

Açık açık hakaret hee. Ayağın kaysa benden bil bundan sonra.:A

Sia sevmiyor musun. Sia herkes sever mutlaka dinle.:Z

@XanTier dinleyip olumlu güzel bi yorum yapmazsan daha senaryonun okumam. @MayısKralı @mrt-06 sizin içinde geçerli bu:A @EnveR sende dinle. @tolgab yorum yoksa haftalıklarda yokum.:A

Neyse herkese tehditimi savurdum sindi forum düşünsün.:A

Açık açık hakaret hee. Ayağın kaysa benden bil bundan sonra.:A

Sia sevmiyor musun. Sia herkes sever mutlaka dinle.:Z

@XanTier dinleyip olumlu güzel bi yorum yapmazsan daha senaryonun okumam. @MayısKralı @mrt-06 sizin içinde geçerli bu:A @EnveR sende dinle. @tolgab yorum yoksa haftalıklarda yokum.:A

Neyse herkese tehditimi savurdum sindi forum düşünsün.:A
Bu Sia yabancı müzik etkinliğinde ayağını kaydırıp elettirdiğin şarkıcı değil mi :A Şimdi hangi yüzle onu savunuyorsun burada :A

Bu Sia yabancı müzik etkinliğinde ayağını kaydırıp elettirdiğin şarkıcı değil mi :A Şimdi hangi yüzle onu savunuyorsun burada :A

Şimdi Sia'ya öyle bi hatada bulunduk işte onu telafi edeceğiz. Kısmetse yarışmayada onunla gelip göklere çıkaracağım. Ozan'da ayağıma gelip tıpış tıpış af dileyip tam puanlar verecek.:A

Şarkı 5 saatte 1.5 milyon anca olmuş. Gün sonunda maksimum 10 olur. Bu şarkı bekledikçe kıymetlenecek bi şarkı. Umarım 1 milyar olur.:(

Son düzenleme:
Bi kusur mu buldun seste. Seni parayla bile aforoz etmeyeceğiz. Döve döve kırbaçla aforoz edileceksin:A

Farklı kılan bir şey bulamadım diyelim. :D

Önemli olan bana göre nasıl oluşu zaten.:A

Top 50'de ilk 20'me girecek 3. Zayn şarkısı hayırlı olsun. Pillowtalk, BeFour'dan sonra bu harika oldu. Her yıl 1 tane ekliyor listeme.:Z

Klipte efsane bu arada. Biraz Justin'in Let me love you şarkısına benzetsemde daha orijinal bu. Kurşun mu o son sahnede patlayanlar:bhr:

@turkuazz sende gel. @XanTier yorumunu göremedim seninde.:A

Kalite paylaştıkça çoğalır. @Thequeer @MasacRE- @Doğu sizlerde nasiplenin.:A @berkann
O bu değil de bu Sia kızımızın sıfatı nerde la? :A Her klibinde saçları önde yarısı sarı yarısı siyah, gülcemalini göremiyoz bi türlü :A

Bunlar ne anlar ben bu işin masterını yapmışım :A

Bunlar ne anlar ben bu işin masterını yapmışım :A

Hangi işin. Ses sanatçısımısın.:A
Sen direk Zayn'a odaklandın sanırım. Bugün kimse şarkıyı beğenmeyinve kudurdum sinirden en şık erkek seçildiği haberi açtım.:F

zaten yoksun iki haftadır haftaya etiketlemicem seni .s

Yeni şarkılar çekmedi. Aleyna Prenses için geldik işimizi yaptık bıraktık.:A

Hangi işin. Ses sanatçısımısın.:A
Sen direk Zayn'a odaklandın sanırım. Bugün kimse şarkıyı beğenmeyinve kudurdum sinirden en şık erkek seçildiği haberi açtım.:F

Yeni şarkılar çekmedi. Aleyna Prenses için geldik işimizi yaptık bıraktık.:A
Sesten önce bakılması gereken şeyler var :A Hangi konu görmedim ben ?

Bu çocuğun yanına hangi kızı koyarsan koy yakışıyor. Bu klipte ki kızlada 10 numara olmuş.:F

Bulursun bi ara. Anasayfadako İlk 30 konuya yada son açılan konulara bak:A
Bırak kızı beni koysan ben bile yakışırım :
Bu çocuğun yanına hangi kızı koyarsan koy yakışıyor. Bu klipte ki kızlada 10 numara olmuş.:F

Bulursun bi ara. Anasayfadako İlk 30 konuya yada son açılan konulara bak:A
Bırak kızı beni koysan ben bile yakışırım :F

Denk gelirsem bakarım :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,161
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb