Atv daha yakın yinedeSaçmalama benim kanal takıntım yok her kanaldan sezon boyunca dizi izledim
Atv daha yakın yinedeSaçmalama benim kanal takıntım yok her kanaldan sezon boyunca dizi izledim
kız serhat ve iffet resmen siyahla beyaz gibi
Aaa işte @serhatt hakkında dediklerin gerçek geliyor üst alıntın gibiben gerçekleri söylerim ne algısı mesela @Forumdash gidip adını faruk olarak değiştirmiş geçen yıl
Bacım rüya görmez o zaten rüyalarda yaşıyor@Çiğdem
Aaaa vlla dizi /film gibi rüyalar görüyorum çoktandır yanı @pompy gibi uyanınca hatırlasam rüyamı yazıp dizi yaparım okadardizisini unutmuş olabilir ama rüyalarında oklavasıyla oğlana kaç kere şekil vermiştir unuttuğu sürede hogatha
Uçuk kaçık mafya dizileri izlemekten iyiAtv daha yakın yinedeHem afişteki tipler senin tokatlı bağrışlı çağrışlı dizilerini andırıyorlar zaten Ozan hariç
Gittikçe yaşlanıyoruz harbiden yaaAaaa vlla dizi /film gibi rüyalar görüyorum çoktandır yanı @pompy gibi uyanınca hatırlasam rüyamı yazıp dizi yaparım okadar@serhatt @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE
Ama niye bilmiyorum artık uyanınca hatırlayamıyorum eskiden hatırlıyordum ama uyanana kadar net hatırlıyorum evet ama uyanır uyanmaz hafızamdan siliniyor hatta bazı rüyalarımı hatırlamaya çalıstığım 1 saat oluyor çünkü gerçekten hatırlayabilsem dizisi yazılır forumda
Ben bugün gördüğüm rüyaAaaa vlla dizi /film gibi rüyalar görüyorum çoktandır yanı @pompy gibi uyanınca hatırlasam rüyamı yazıp dizi yaparım okadar@serhatt @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE
Ama niye bilmiyorum artık uyanınca hatırlayamıyorum eskiden hatırlıyordum ama uyanana kadar net hatırlıyorum evet ama uyanır uyanmaz hafızamdan siliniyor hatta bazı rüyalarımı hatırlamaya çalıstığım 1 saat oluyor çünkü gerçekten hatırlayabilsem dizisi yazılır forumda
geberin
Yaşlılıktandır anamAaaa vlla dizi /film gibi rüyalar görüyorum çoktandır yanı @pompy gibi uyanınca hatırlasam rüyamı yazıp dizi yaparım okadar@serhatt @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE
Yaşlılıktandır anam@xemrexxx
Olabilir mi 😱😱😱 @xemrexxxGittikçe yaşlanıyoruz harbiden yaaBende de aynısı var. Sadece karabasan olursa hatırlıyorum ama son sahneleri
Yaşlılıktan işte başka neden olacakOlabilir mi 😱😱😱 @xemrexxx
Eskiden rüyayı herşeyiyle hatırlar devamına istediğim gibi ben eklemeler yaparak uyuklamaya devam ederdimÖzellikle son 1 yıldır uyanınca tüm herşey siliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?