Aman sen izleme zaten fazla gelir sana erken final yapmak istemeyizNisanda yoktum kı benKonuştuysakta hatırlamıyorum gerçekten
![]()
![]()
@Forumdash
İlk kez bir dizisini kaçırdım ama afişteki tipler zaten iç bunaltıcı görünüyorlar hele o bıyıklı amca ne öyle tipi![]()
Atv de değil dizi senin ne işin varAman sen izleme zaten fazla gelir sana erken final yapmak istemeyiz![]()
Saçmalama benim kanal takıntım yok her kanaldan sezon boyunca dizi izledimAtv de değil dizi senin ne işin var![]()
![]()
![]()
İffetlen artık![]()
![]()
![]()
kız serhat ve iffet resmen siyahla beyaz gibiBenim iffetim bana yeter başkalarını ilgilendirmez@xemrexxx
ben gerçekleri söylerim ne algısı mesela @Forumdash gidip adını faruk olarak değiştirmiş geçen yılNapiyim hayatım böyle benim![]()
dizisini unutmuş olabilir ama rüyalarında oklavasıyla oğlana kaç kere şekil vermiştir unuttuğu sürede hogatha
ben gerçekleri söylerim ne algısı mesela @Forumdash gidip adını faruk olarak değiştirmiş geçen yıl![]()
ağız dolusu hoooooşşşttttt diyor pembe gacınben gerçekleri söylerim ne algısı mesela @Forumdash gidip adını faruk olarak değiştirmiş geçen yıl![]()
Bacım rüya görmez o zaten rüyalarda yaşıyordizisini unutmuş olabilir ama rüyalarında oklavasıyla oğlana kaç kere şekil vermiştir unuttuğu sürede hogatha![]()
Yıllar sonra yine döndü o moruğa, üstelik bu sefer fakirlerbu da moruk adamla evlenmişti@Çiğdem
kimliği de mi pembe yaptın anlamadım 😱ağız dolusu hoooooşşşttttt diyor pembe gacın![]()
Kız ne sulanması 😱 şarap mı şahap mı neydi ya bu adamın adı
Ama sana diyorum ki üstüne oturma kulaklarınınkimliği de mi pembe yaptın anlamadım 😱