Atv daha yakın yinedeSaçmalama benim kanal takıntım yok her kanaldan sezon boyunca dizi izledim![]()
Atv daha yakın yinedeSaçmalama benim kanal takıntım yok her kanaldan sezon boyunca dizi izledim![]()
kız serhat ve iffet resmen siyahla beyaz gibi![]()
Aaa işte @serhatt hakkında dediklerin gerçek geliyor üst alıntın gibiben gerçekleri söylerim ne algısı mesela @Forumdash gidip adını faruk olarak değiştirmiş geçen yıl![]()
Bacım rüya görmez o zaten rüyalarda yaşıyor@Çiğdem
Aaaa vlla dizi /film gibi rüyalar görüyorum çoktandır yanı @pompy gibi uyanınca hatırlasam rüyamı yazıp dizi yaparım okadardizisini unutmuş olabilir ama rüyalarında oklavasıyla oğlana kaç kere şekil vermiştir unuttuğu sürede hogatha![]()
Uçuk kaçık mafya dizileri izlemekten iyiAtv daha yakın yinedeHem afişteki tipler senin tokatlı bağrışlı çağrışlı dizilerini andırıyorlar zaten Ozan hariç
![]()
Gittikçe yaşlanıyoruz harbiden yaaAaaa vlla dizi /film gibi rüyalar görüyorum çoktandır yanı @pompy gibi uyanınca hatırlasam rüyamı yazıp dizi yaparım okadar@serhatt @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE
Ama niye bilmiyorum artık uyanınca hatırlayamıyorum eskiden hatırlıyordum ama uyanana kadar net hatırlıyorum evet ama uyanır uyanmaz hafızamdan siliniyor hatta bazı rüyalarımı hatırlamaya çalıstığım 1 saat oluyor çünkü gerçekten hatırlayabilsem dizisi yazılır forumda![]()
![]()
![]()
Ben bugün gördüğüm rüyaAaaa vlla dizi /film gibi rüyalar görüyorum çoktandır yanı @pompy gibi uyanınca hatırlasam rüyamı yazıp dizi yaparım okadar@serhatt @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE
Ama niye bilmiyorum artık uyanınca hatırlayamıyorum eskiden hatırlıyordum ama uyanana kadar net hatırlıyorum evet ama uyanır uyanmaz hafızamdan siliniyor hatta bazı rüyalarımı hatırlamaya çalıstığım 1 saat oluyor çünkü gerçekten hatırlayabilsem dizisi yazılır forumda![]()
![]()
![]()
geberin
Yaşlılıktandır anamAaaa vlla dizi /film gibi rüyalar görüyorum çoktandır yanı @pompy gibi uyanınca hatırlasam rüyamı yazıp dizi yaparım okadar@serhatt @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE
![]()
![]()
Yaşlılıktandır anam@xemrexxx
Olabilir mi 😱😱😱 @xemrexxxGittikçe yaşlanıyoruz harbiden yaaBende de aynısı var. Sadece karabasan olursa hatırlıyorum ama son sahneleri
![]()
Yaşlılıktan işte başka neden olacakOlabilir mi 😱😱😱 @xemrexxx
Eskiden rüyayı herşeyiyle hatırlar devamına istediğim gibi ben eklemeler yaparak uyuklamaya devam ederdimÖzellikle son 1 yıldır uyanınca tüm herşey siliniyor
![]()
![]()
![]()