Aman sen izleme zaten fazla gelir sana erken final yapmak istemeyizNisanda yoktum kı benKonuştuysakta hatırlamıyorum gerçekten@Forumdash
İlk kez bir dizisini kaçırdım ama afişteki tipler zaten iç bunaltıcı görünüyorlar hele o bıyıklı amca ne öyle tipi
Atv de değil dizi senin ne işin varAman sen izleme zaten fazla gelir sana erken final yapmak istemeyiz
Saçmalama benim kanal takıntım yok her kanaldan sezon boyunca dizi izledimAtv de değil dizi senin ne işin var
İffetlen artık
kız serhat ve iffet resmen siyahla beyaz gibiBenim iffetim bana yeter başkalarını ilgilendirmez@xemrexxx
ben gerçekleri söylerim ne algısı mesela @Forumdash gidip adını faruk olarak değiştirmiş geçen yılNapiyim hayatım böyle benim
dizisini unutmuş olabilir ama rüyalarında oklavasıyla oğlana kaç kere şekil vermiştir unuttuğu sürede hogatha
ben gerçekleri söylerim ne algısı mesela @Forumdash gidip adını faruk olarak değiştirmiş geçen yıl
ağız dolusu hoooooşşşttttt diyor pembe gacınben gerçekleri söylerim ne algısı mesela @Forumdash gidip adını faruk olarak değiştirmiş geçen yıl
Bacım rüya görmez o zaten rüyalarda yaşıyordizisini unutmuş olabilir ama rüyalarında oklavasıyla oğlana kaç kere şekil vermiştir unuttuğu sürede hogatha
Yıllar sonra yine döndü o moruğa, üstelik bu sefer fakirlerbu da moruk adamla evlenmişti@Çiğdem
kimliği de mi pembe yaptın anlamadım 😱ağız dolusu hoooooşşşttttt diyor pembe gacın
Kız ne sulanması 😱 şarap mı şahap mı neydi ya bu adamın adı
Ama sana diyorum ki üstüne oturma kulaklarınınkimliği de mi pembe yaptın anlamadım 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?