Fragmana gerek yok konusundan nasıl bir dizi olduğu ortadaAma yalan mı fragmanın her tarafından cringe'lik akıyor.Kırmızı Oda, Menajerimi Ara gibi dizilerin yanında o kadar sakil duruyor ki.
![]()
Fragmana gerek yok konusundan nasıl bir dizi olduğu ortadaAma yalan mı fragmanın her tarafından cringe'lik akıyor.Kırmızı Oda, Menajerimi Ara gibi dizilerin yanında o kadar sakil duruyor ki.
![]()
1 bölümüne zor dayandığım dizi Senaryosu![]()
1-2 gün geç verselermiş keşke ön tanıtıma gerek yoktu ama onu Mucize Doktor ve Yasak Elma yaptı. Fox'un farkı işte.Bölüm tanıtımları ve Gökçe ile İsmail'in de olduğu tanıtımlar tahminen 1 - 2 güne gelir.Ön tanıtım gibi bir şey bu.
Bende abla. Şarkı ile çok güzel olmuş.![]()
Aynen.1-2 gün geç verselermiş keşke ön tanıtıma gerek yoktu ama onu Mucize Doktor ve Yasak Elma yaptı. Fox'un farkı işte.![]()
Fanlar aklıma gelmedi.Aynen.Bu da iyi, hiç yoktan tanıtım isteyen fanlar bir süre bununla idare eder. Benim için tanıtım gelmese de olur, tanıtımsız da izlerim.
![]()
Günlük 500 - 1000 tane tweet atan fanlar var.Fanlar aklıma gelmedi.![]()
Onları görmedim ki ben. Neyse bu kadar fragmana susayan fandom görmemiştim.Günlük 500 - 1000 tane tweet atan fanlar var.Fragman nerede diye.
![]()
Dizi fanları öyle... Fragmanın çıktığı günden bir gün sonra ikinci fragman bile isteyen var.Onları görmedim ki ben. Neyse bu kadar fragmana susayan fandom görmemiştim.![]()
Çok abartı o da.Dizi fanları öyle... Fragmanın çıktığı günden bir gün sonra ikinci fragman bile isteyen var.![]()
Aynen.Çok abartı o da.![]()
Aynen yani sonuçta bu hayatları için çok da önemli bir şey değil.Aynen.Allah akıl fikir versin onlara, izleyip geçmek varken bu kadar fanlık yapmaya gerek yok.
![]()
Sen de şey değil misin kendini dizi film eleştirmeni gibi gören ama OLDUKÇA amatör olan bir seyirci1 bölümüne zor dayandığım dizi Senaryosu![]()
Sırf senin inadına bu iki diziden fena soğudum o kadar itici hale getiriyorsun ki her seferinde. Yahu beğenmiyorsan işin ne burada dellendirme beni .ssAma yalan mı fragmanın her tarafından cringe'lik akıyor.Kırmızı Oda, Menajerimi Ara gibi dizilerin yanında o kadar sakil duruyor ki.
![]()
Normalde gerçekten yapmam ama bu dizinin kalitesizliğini görünce kendimi tutamıyorum her şeyi mi sakil olur.Sırf senin inadına bu iki diziden fena soğudum o kadar itici hale getiriyorsun ki her seferinde. Yahu beğenmiyorsan işin ne burada dellendirme beni .ss
Sosyal medyada ağzı olan konuşuyorNormalde gerçekten yapmam ama bu dizinin kalitesizliğini görünce kendimi tutamıyorum her şeyi mi sakil olur.İzleyenlere laf atmıyorum isteyen istediğini izler elbet ama böyle projelerin modası geçmeli artık. Sosyal medyada daha beter yorumlar varken benimki masum sayılır.
![]()
Aşko kusura bakma benim derdim sizinle değil bu dizi olacak şeyle.Sosyal medyada ağzı olan konuşuyorSen de burada
![]()
Ben kendimi dizi eleştirmeni olarak gördüğümü söylemedim ki ve gerçeği söylemek ne zaman dan beri amatörlük olduSen de şey değil misin kendini dizi film eleştirmeni gibi gören ama OLDUKÇA amatör olan bir seyirci![]()