Zümrüdüanka - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | FOX

Bölüm tanıtımları ve Gökçe ile İsmail'in de olduğu tanıtımlar tahminen 1 - 2 güne gelir. :A Ön tanıtım gibi bir şey bu. :F

Bende abla. Şarkı ile çok güzel olmuş. :Z
1-2 gün geç verselermiş keşke ön tanıtıma gerek yoktu ama onu Mucize Doktor ve Yasak Elma yaptı. Fox'un farkı işte. :A

Ama yalan mı fragmanın her tarafından cringe'lik akıyor. :A Kırmızı Oda, Menajerimi Ara gibi dizilerin yanında o kadar sakil duruyor ki. :A
Sırf senin inadına bu iki diziden fena soğudum o kadar itici hale getiriyorsun ki her seferinde. Yahu beğenmiyorsan işin ne burada dellendirme beni .ss

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Sırf senin inadına bu iki diziden fena soğudum o kadar itici hale getiriyorsun ki her seferinde. Yahu beğenmiyorsan işin ne burada dellendirme beni .ss
Normalde gerçekten yapmam ama bu dizinin kalitesizliğini görünce kendimi tutamıyorum her şeyi mi sakil olur. :A İzleyenlere laf atmıyorum isteyen istediğini izler elbet ama böyle projelerin modası geçmeli artık. Sosyal medyada daha beter yorumlar varken benimki masum sayılır. :A

Normalde gerçekten yapmam ama bu dizinin kalitesizliğini görünce kendimi tutamıyorum her şeyi mi sakil olur. :A İzleyenlere laf atmıyorum isteyen istediğini izler elbet ama böyle projelerin modası geçmeli artık. Sosyal medyada daha beter yorumlar varken benimki masum sayılır. :A
Sosyal medyada ağzı olan konuşuyor :A Sen de burada :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Sanki biri evlenmiş de düğün klibi çekilmiş gibi olmuş. :A Bence yeni sezon için biraz iddiasız bir tanıtım olmuş.