En son 43.olmuş zaten, Deniz olunca ilk 50’yi göremezdi.Bu seferde AB düşük diye final yapardı. .ss
En son 43.olmuş zaten, Deniz olunca ilk 50’yi göremezdi.Bu seferde AB düşük diye final yapardı. .ss
Ab de Maria ile Mustafa nın kankisiEn son 43.olmuş zaten, Deniz olunca ilk 50’yi göremezdi.![]()
Güvercin de Çarşamba çok kötü gitmişti.Ab de Maria ile Mustafa nın kankisi![]()
Güvercini unutmuşumGüvercin de Çarşamba çok kötü gitmişti.Pastel dizilerinin kaderi herhalde.
![]()
Zaten haftalar öncesinden Fox SÇK kurtarmak adına,dizisini kuyuya kendi atmıştı....
1 ratinge düşerek zaten pilini bitirmiş oldu dizi... Yazık!
Dersin SÇK da 8 10 lar almaya başladı....
Bu dizi harcandı mı? 😱 yapmayın etmeyin, bu diziye fazla bile şans verildi artı yeni yıla sarkacak olması şaşırttı. Keşke aynı şansı 4 küsür Reyting alan Çocukluk dizisine verilseydi.Öğretmen gibi bu diziyi de harcadı kanal.
Beklenen ama geciken son diye ekleme yapayımFOX’un diziyi harcadığını düşünmüyorum. Gayet de şans tanındı. Yani haftalarca Cumartesi de yayınlandı ama yerinde saydı. Bir Baraj etkisi yaratamadı. Ayrıca senaryo ekibi değiştiği için izleyici çok şikayetçiydi. Beklenen son.
Yoo gayette fazlasıyla şans verdi, oyuncu hayranlığı nedeni ile taraflı yorum yapmasak keşkeÇok üzüldüm, çok kötü olmuş, FOX diziye hiç şans tanımadı, bir de Alp Narvuz bence çok iyi oyuncu yaaaaa...
Haklı bir yorum.Pardon da bu dizinin torpili nereden geliyor gerçekten çok sıkıldım artık. Zaten sezon başından beri tolerans gösterildi ama doğru düzgün yükselmedi buna tamam dedik. Ama 1 reytinge düşmesine rağmen bu dizinin yeni yıla sarkmasına izin verilirken 4 küsür alan Çocukluk, 3 küsür alan Öğretmen, geçen sene 4 alan BAH gibi dizilerin yangından mal kaçırırcasına bitirilmesi haksızlık. Bu dizi zaten uzun süredir rezalet reytingler alıyor ve dün 43. sırada olmasına rağmen hala 3 bölüm daha hak veriyorlar çıldırmamak elde değil.
Yaptığı işler hep totalllik konaklı olunca gayet normalGüvercin de Çarşamba çok kötü gitmişti.Pastel dizilerinin kaderi herhalde.
![]()
Bu dizi harcandı mı? 😱 yapmayın etmeyin, bu diziye fazla bile şans verildi artı yeni yıla sarkacak olması şaşırttı. Keşke aynı şansı 4 küsür Reyting alan Çocukluk dizisine verilseydi.
Beklenen ama geciken son diye ekleme yapayım
Yoo gayette fazlasıyla şans verdi, oyuncu hayranlığı nedeni ile taraflı yorum yapmasak keşke
Haklı bir yorum.
Cidden o işleri bitirip bu diziye daha bir kaç bölüm şans vermesi şaşırtıcı :S
Oyuncu bütçeleri ve çekilen bölümleri hesap edersek bence daha doğru olur çıldrmaya devam edebilirsiniz bir dizi için bu hale düştüysenizPardon da bu dizinin torpili nereden geliyor gerçekten çok sıkıldım artık. Zaten sezon başından beri tolerans gösterildi ama doğru düzgün yükselmedi buna tamam dedik. Ama 1 reytinge düşmesine rağmen bu dizinin yeni yıla sarkmasına izin verilirken 4 küsür alan Çocukluk, 3 küsür alan Öğretmen, geçen sene 4 alan BAH gibi dizilerin yangından mal kaçırırcasına bitirilmesi haksızlık. Bu dizi zaten uzun süredir rezalet reytingler alıyor ve dün 43. sırada olmasına rağmen hala 3 bölüm daha hak veriyorlar çıldırmamak elde değil.
SÇK için harcandı, Cumartesi de kalsaydı daha farklı olabilirdi durumlar.Bu dizi harcandı mı? 😱 yapmayın etmeyin, bu diziye fazla bile şans verildi artı yeni yıla sarkacak olması şaşırttı. Keşke aynı şansı 4 küsür Reyting alan Çocukluk dizisine verilseydi.
Beklenen ama geciken son diye ekleme yapayım
Yoo gayette fazlasıyla şans verdi, oyuncu hayranlığı nedeni ile taraflı yorum yapmasak keşke
Haklı bir yorum.
Cidden o işleri bitirip bu diziye daha bir kaç bölüm şans vermesi şaşırtıcı :S
Hiç sanmıyorum. Diz Cumartesi günüde sürünüyordu. Fazla bile şans verildi.SÇK için harcandı, Cumartesi de kalsaydı daha farklı olabilirdi durumlar.
Çarşamba'da süründü asıl.Hiç sanmıyorum. Diz Cumartesi günüde sürünüyordu. Fazla bile şans verildi.
SÇK için doğru karar oldu.
4+ reyting 1-2 Reyting ile aynı. HaklısınÇarşamba'da süründü asıl.SÇK da 4+ alıyor pek de doğru bir karar değil gibi.
![]()
Hayır demek istediğim SÇK Çarşamba'da bu yeni gününde aldığı oranlara yakın alıyordu zaten.4+ reyting 1-2 Reyting ile aynı. Haklısın![]()
Olası düşüşü engellediler. Daha da inerdi.Hayır demek istediğim SÇK Çarşamba'da bu yeni gününde aldığı oranlara yakın alıyordu zaten.![]()
İyi aman.Olası düşüşü engellediler. Daha da inerdi.
Aynen eski oranlarına dönmeye devam ediyorÇarşamba'da süründü asıl.SÇK da 4+ alıyor pek de doğru bir karar değil gibi.
![]()
BAYA HAKLİSİNSÇK için harcandı, Cumartesi de kalsaydı daha farklı olabilirdi durumlar.
Şubat'ı göremez.Aynen eski oranlarına dönmeye devam ediyor![]()